Movember – відрощуйте вуса та дбайте про своє здоров’я

07 Листопада 2023
Movember – відрощуйте вуса та дбайте про своє здоров’я

У листопаді у всьому світі проходить благодійна акція Movember або Вусопад (слово походить від англійського moustache – вуса та november – листопад). Корені даного руху беруть свій початок з 2003 року з Австралії, містечка Мельбурн. Активісти, стурбовані стрімким розвитком таких чоловічих проблем, як рак простати, захворювання статевих органів в області онкології прагнули донести до сильної статі необхідні моменти, які б в рази могли зменшити смертність від тяжких недуг:

  • Важливість турботи про власне «чоловіче» здоров’я.
  • Необхідність своєчасної та планової діагностики статевих органів.
  • Підвищення обізнаності щодо імовірних хвороб.

Фонд Мовембер, який також займається фінансуванням інститутів, спрямованих на дослідження раку простати та яєчок у чоловіків наголошує: «На ранньому етапі виявлення онкології шанси на продовження життя в рази вищі, ніж при пізньому виявленні хвороби».

Щоб звернути увагу на існуючу проблему, чоловіки зі всього світу у листопаді відрощують вуса, щоб підвищити обізнаність населення щодо даної проблеми. Вони виходять в маси, роблять пости в соцмережах та доносять необхідну інформацію, привертаючи до себе увагу.

Медичний центр «Мед-Союз» підтримує ініціативу ранньої діагностики чоловічої статевої системи

До руху Movember вже приєдналися понад 20 країн. Хоча Україна на офіційному рівні не є учасником даної акції, проте усі лікарі об’єднуються задля збереження здоров’я сильної статі. Персонал нашої клініки не стоїть осторонь! Здоров’я кожного – це наша мета! Саме тому ми закликаємо планово відвідувати лікаря, проходити необхідні діагностичні заходи з метою раннього виявлення захворювання. При своєчасному лікуванні ви маєте дуже високі шанси і далі жити своє щасливе життя та якомога швидше забути про неприємну недугу.

Саме тому до кінця листопада у нас діють знижки -20% на:

  • Консультацію уролога.
  • Аналіз ПСА.
  • УЗД чоловічої статевої системи.

Мед-Союз на варті вашого відмінного самопочуття! Для запису на прийом та проведення обстеження подзвоніть нам по вказаному на сайті телефону чи звертайтеся до менеджерів на ресепшен.

Telegram Viber Зателефонувати