Відгуки

Анна
08 Квітня 2024
Самий найкращій педіатр у світі! Високий професіоналізм, великий досвід роботи, а головне, людина з великої букви, яка завжди знайде підхід до дитини, а також швидко та кваліфіковано пояснить суть проблеми та хвороби, точно встановить діагноз та назначить якісне лікування! Діти задоволені та з легкістю йдуть на прийом до такого чудового лікаря! Дякуємо Вам за Ваш труд та людяність!🤗😊🌸🌸🌸
Харченко Олена
06 Квітня 2024
Велика подяка, лікарю Хірургу, Олегу Михайловичу, і всьому колективу, за гарне відношення, дуже задоволені всьому персоналу!
Алла Проценко
06 Квітня 2024
Хочу подякувати всім працівникам стаціонару. Дякую за вашу увагу, ваші посмішки і добрі очі. Щиро дякую і я, і всі мої рідні. Бо вони знали, що з вами я в безпеці.
Алла Проценко
06 Квітня 2024
Щира дяка Андрію Валерійовичу за його професіоналізм і його впевненість, що все буде добре. Це неабияк надихає і підтримує. Дякую.
Алла Проценко
06 Квітня 2024
Щиро дякую Тетяні Мілентіївні за її професіоналізм, чуйність і людяність. З неї не було страшно, з неї почуваєшся впевнено. Божої ласки Вам! Наснаги, сили і всього тільки самого найкращого!
Олександр
31 Березня 2024
Дякую Вікторія Вікторівна за проведену консультацію та надані пояснення і рекомендації Бажаю Вам міцного здоров'я та всього самого найкращого у житті
Олександр
31 Березня 2024
Дякую за проведене УЗД серця моєї дружини та надані пояснення Бажаю Вам міцного здоров'я та всього самого найкращого у житті
Наталя
28 Березня 2024
Лікар,який своєчасно поставив діагноз . Вона спасла мого сина., дуже переймалась подальшим лікуванням. Дуже їй вдячна. Хай Бог допомагає їй в подальшому.
Ірина
25 Березня 2024
Дуже досвідчений та уважний лікар.Дає вичерпну консультацію.Дуже раджу.
Микола
22 Березня 2024
Ніхто ніколи з першого разу не попадав в мої вени під час уколів. Але Людмила Володимирівна з першого разу попала в вену, та й ще без болю. Дуже рекомендую, все інше також супер: без черги, швидкий аналіз в онлайн форматі. Сподобалась безкоштовна консультація при другому візиті лікаря.
Вадим
20 Березня 2024
Прочккавши 40 хвилин до прийому з затримкою, дівчина принесла диск з рентгеном, сказали що нема часу встановлювати програми, і після описання скарги що не може спати на подушці почала продовжувати казати як потрібно спати на ній, мало того дала роздруківку з сайту bolitspina.net а він російський з контактами з москви для вправ для гнучкості Дали рекомендації незрозуміло про що, робити мрт а навіщо І полуниця на торті порекомендували масаж коли боляче навіть дотики до спини з силою Розмовляла не державною мовою ще й методички з рашки, не консультація а не зрозуміло що, компетенція під питанням
Шановний Вадим! Адміністрація ТОВ «Мед-Союз» розглянула ваше звернення. Надаємо відповіді: 1. Прийом лікар затримала у зв’язку з тим, що складні пацієнти-військовослужбовці прийшли з дообстеженнями. 2. Диск з рентгенограмою хребта зроблений в районній лікарні з використанням невідомої програми. З допомогою системного адміністратора вдалося відкрити його та проаналізувати. 3. Лікар Ковальова Н.М. рекомендувала зробити МРТ з метою вияснити, який стан диску між хребцями L5-S1. На рентгенограмі були підозри на його «просідання». 4. Призначено медикаментозне, протизапальне, протибольове та антиспастичне лікування. Після цього лікувальна фізкультура та масаж спини. 5. Роздруківка щодо вправ для відновлення функції хребта з російськими контактами видалено з користування лікаря-невропатолога. Розробляємо комплекс вправ українською мовою. Бажаємо скорішого відновлення здоров’я!
Юлія М.
12 Березня 2024
Дуже задоволена відношенням лікаря Юлії Володимирівни, дуже тактовно і зрозуміло пояснює.Гарні методи підходу до пацієнта та якісне лікування.☺️
Нелла
12 Березня 2024
Дякую Гашкодьор І В. Рекомендую
Нелла
12 Березня 2024
Щиро вдячна Петрюченко Ю. В. за чуйне ставлення до мене. Лікарка кваліфіковано розповіла мені і назначила лікування. Враження приємне і наступного разу я піду на прийом до Петрюченко Ю. В. Дякую
Яна
11 Березня 2024
Дуже сподобався прийом у Юлії Володимирівної. Вона виявила велике зацікавлення в моєму здоров'ї та добре розуміла всі мої потреби і питання. Її підхід був дуже дбайливим і емпатичним. Я рекомендую цього лікаря всім, хто шукає якісну та уважну медичну допомогу у гінекологічних питаннях.
Володимир
08 Березня 2024
Відповідальний лікар,процес лікування на висоті без зайвих ліків і аналізів.Дуже рекомендую.
Катерина
05 Березня 2024
Найкращій лікар в місті!!! Мала консультації лікарів багатьох мед закладів міста... Перший лікар, який вирішив проблему без зайвого витрачання часу!!! Дуже вдячна за професіоналізм, чуйність і відданість кожному пацієнту! Рекомендую Олену Леонідівну як фахівця для дітей і дорослих!!
Світлана
25 Лютого 2024
Шановна Наталія Ігорівна,хочу висловити Вам велику подяку.Ви просто неймовірний лікар та фахівець своєї справи. Шкода що я не зустріла вас п'ять років тому.Ви надали мені неймовірну допомогу як супер лікар та велику підтримку як сопереживаюча людина.У Вас неймовірний талант допомогати людям.Велике дякую,що і досі підтримуєте зі мной зв'язок.Низький Вам уклін.
Моя повага!
23 Лютого 2024
Чудовий спеціаліст з великої літери ,на яку потрібно рівнятись деяким тіпа лікарям з районки.
Тетяна
23 Лютого 2024
Дякуємо лікарю за його професіоналізм,увагу. Дуже добре провів хірургічне втручання моєму чоловіку,реабілітація пройшла повністю під його наглядом до кінця. Вдячні йому,за все. Всім рекомендую цього лікаря.
Ірина
23 Лютого 2024
Бачу, що тут лише гарні відгуки, а, мабуть, ті, що роблять якусь антирекламу для врача, їх просто видаляє адміністрація лікарні. Але все ж таки скажу, можливо кудись дойдёт і хтось почує. Більшість нашого населення це люди бідні або середнього достатку і коли ми приходимо т таку дорогу клініку, нам би хотілось отримати достатньо уваги зі сторони лікаря. Коли я привела маму до Вікторенко Н. І., начитавшись цих відгуків, думала вона дійсно нам допоможе, АЛЕ ми були дуже розчаровані, бо ми прийшли вже з деякими аналізами, але їх навіть не всі прокоментували, наприклад, у мами застій жовчі в шлунку і це серйозно, але про це і слова лікар не сказала. Друге, навіть, не додумалась запропонувати здати аналіз на Хелікобактер (а це і було основною причиною її страждань), дякувати Богу інший врач все це помітив і обстежив. А найголовніше, що зовсім шокувало, щоб взагалі ніяк не напрягтись вона залишила те лікування, яке назначила сімейний лікар, при всій повазі сімейний лікар не гастроентеролог. В результаті НЕМАЄ НІЯКОГО РЕЗУЛЬТАТА!!!! Тобто, я так і не зрозуміла за що ми заплатили 450 грн?!!
Шановна Ірино! Проведене службове розслідування щодо лікування Ващенко Л.В, 1962 р.н. Повідомляємо наступне: 1. 03.01.2024 огляд сімейного лікаря 2. 03.01.2024 проведене УЗД органів черевної порожнини 3. 04.01.2024 проведено відеоезофагогастродуоденоскопію згідно підписаного пакету з НСЗУ (безкоштовно) 4. 04.01.2024 консультація сімейного лікаря з призначенням лікування виявленої патології шлунково-кишкового тракту 5. 09.01.2024 консультація гастроентеролога. Проведена корекція лікування після деталізації скарг 6. 07.02.2024 консультація сімейного лікаря для оформлення електронного направлення до гастроентеролога в державну поліклініку. Висновки: Лікар-гастроентеролог Вікторенко Н.І призначила лікування згідно затверджених протоколів (наказ МОЗ від 29.06.2023 р. та від 25.08.2023 р.) та відповідно до скарг пацієнтки.
Олександр
14 Лютого 2024
Дуже сподобався професіоналізм та відношення, як до клієнта так і до своєї справи Гольченко Наталії Олександрівни. Дякую. Не досить приємну процедуру Ви перетворили на непомітну. ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ!!!
Олександр
14 Лютого 2024
дуже дякую Елене Ширяєвой за кваліфіковану допомогу та професіоналізм
Олена
13 Лютого 2024
Відчувається, що лікар з досвідом. На УЗД серця ми дізналися не тільки про проблеми з серцем, а й всіх супутніх органів. Детально нас проконсультували, є над чим попрацювати.
Тетяна
12 Лютого 2024
Дуже чуйна, ввідчила та відповідальна, вислухала та надала кваліфіковану консультацію, з ліків зайвого не призначає. Рекомендую я спеціаліста.
Терещенко Юлія
07 Лютого 2024
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ за обстеження!!! Все було на вищому рівні!!! Ірина Валеріївна- ви неймовірні!!! Всього вам тільки найкращого!!! Всім рекомендую!
Терещенко Юлія
07 Лютого 2024
Хочу сказати ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ! Олеся Михайлівна-ви гарна лікарка і особлива ЖІНКА!!! Всього Вам тільки найкращого!!! Жінкам дуже рекомендую, не пошкодуєте!!!
Анна
02 Лютого 2024
Дякую лікарю за результат. Сеанси проходять в дружній атмосфері. Бонусом до дієвих масажів отримала купу корисних порад по харчуванню та вправ для закріплення результату
Юлія
02 Лютого 2024
Була на консультації у лікаря акушера-гінеколога Юлії Володимирівни. Дуже сподобався прийом та підхід лікаря як до пацієнта. Лікар дуже приємна у спілкуванні, уважна та делікатна, відповіла на всі мої питання, було дуже комфортно. Однозначно буду звертатися ще!
Тетяна
27 Січня 2024
Лікар своєї справи, чуйна, ввічлива, відзивчива.При візиті відчуваєш себе в добрих та професійних руках лікаря, більше б таких лікарів!!!!
Марія
26 Січня 2024
Дякую своєму сімейному лікарю за повагу та своєчасно надану кваліфіковану допомогу!!!
Світлана Шутко
25 Січня 2024
Щира подяка лікарю Грінкевич Тетяні Мілентіївні та всьому медичному колективу стаціонарного відділення МЕДСОЮЗУ за професіоналізм, чуйність, увагу, доброту та за ваші золоті руки. Бажаю здоров’я, успіху у вашій нелегкій, але благородній справі.
Людмила
25 Січня 2024
Да Медсоюз це гарний заклад ,неодноразово зверталися до других лікарів .Які дійсно відповідають своїй праці ,але не що давно стався неприємний випадок.Я звернулася до лікаря якщо можно її так назвати Ірина Жукова та її чоловік які займаються блеферопластикою ,які просто наліпили на себе ярлик гарного спеціаліста,а на практиці довели ,що як фахівці ніякі .Так як мені зробили нижню блеферопластику ,обіцяли гарний результат,а вийшло те що до та після нічого не змінилося .Я не розумію за що я заплатила гроші,перетерпіла цю біль ,мені незрозуміло.Тому раджу всим краще зробити таку операцію у провірених лікарів.
Шановна Людмила! Розглянувши Ваше звернення повідомляємо, що 28 листопада 2023 року була проведена нижня транскон’юнктивальна блефаропластика обох очей під місцевою анестезією. Операція виконана в повному обсязі згідно стандартів та протоколів (є відео та фото підтвердження). Видані протизапальні краплі, надані рекомендації по післяопераційним оглядам та правилам реабілітації в післяопераційному періоді. В тому числі надані рекомендації по відвідуванню косметологів з метою полегшення післяопераційного періоду та загоєння післяопераційних ран. Вам було рекомендовано через 1-2 тижні після операції з’явитися на огляд. Рекомендацій ви не дотримувались, косметолога не відвідували. Порівняти результат, який був до операції та після у нас не має можливості.
Анна
24 Січня 2024
Хочу висловити подяку чудовому лікарю Рітіковій Ользі Іванівні за професіоналізм у своїй справі , увагу, чуйність!
Виктория
13 Січня 2024
Неоднократно посещаю эндокринолога Спивак Ж.С. . Очень компетентная, индивидуальный подход для пациента, очень довольна. Рекомендую.
Гончаренко Галина
12 Січня 2024
Дякую хірургу Материнському Олегу Михайловичу, та всім працівникам хірургічного стаціонару за високий професіоналізм, та чуйне відношення до пацієнтів! Здоров'я Вам та мирного неба!
Аліна
11 Січня 2024
Дуже гарний спеціаліст! Уважний лікар який хвилюється за кожного пацієнта, надав повну консультацію та допоміг вирішити проблему з якою я прийшла. Таких лікарів дуже мало, бажаю йому процвітання та надалі бути гарним спеціалістом !!!!
Наталія
10 Січня 2024
Бутко Віталій Анатолійович дуже хороший лікар, на прийомі зосереджений на проблемі хворого лікар. Віталій Анатолійович щиро дякую вам за те що допомогли розібратися в проблемі яка стояла перед мною. Пацієнтам: якщо ви підете на прийом до лікаря Бутко Віталій Анатолійович то ви пошкодуєте що не зробили цього раніше, на мою думку він вас задовольнить своєю лікарською професіональністю так само як і мене.
Анастасия
09 Січня 2024
Доктор вызывает сомнения. На приеме по проблеме повышенного ТТГ начала резко и крайне негативно давить, что нужно срочно худеть, любыми способами. Питаться на 1200 ккал, заниматься саперинтенсивными упражнениями и колоть спец.уколы с лираглютидом, которые по ее словам абсолютно безопасны и не имеют никаких побочек. Купить их в аптеках нельзя, но можно конечно же по телефону, который она даст. Я про побочки несколько раз переуточняла. Она каждый раз врала. В конце концов выписала рецепт на l-тироксин и слава Богу.
Розглянувши Ваше звернення, адміністрація Мед -Союз повідомляє, що нам дуже шкода, що Ви залишилися незадоволені лікарями, які хотіли допомогти і допомогли Вам у вирішенні проблем, які пов’язані з вашим здоров’ям. Лікар Стрільчук В.М надала Вам рекомендації, щодо ваших скарг та встановленого діагнозу, де потрібно не тільки медикаментозне лікування, а й Ваше бажання дотримуватися здорового способу життя.
Юлія
09 Січня 2024
Дякую Олесі Михайлівні за допомогу! Результатом лікування задоволена на 100%. Тому всім раджу.
Нестеренко Дарія
04 Січня 2024
Вдячна за вашу роботу,лікар з великої літери!!!Дякую ,вам за обстеження та вирішення моєї проблеми.Чуйна ,доброзичлива,всім рекомендую!!!
Поліна
04 Січня 2024
Зверталась в клініку Медсоюз до дерматолога Великодноі Марини Валеріівни .Хочу сказати,що це не перший дерматолог до якого я зверталась раніше.І нарешті я отримала відповіді по своїй проблемі.Лікар зрозуміло пояснила мій діагноз,призначила лікування та розповіла,як доглядати за шкірою.Консультацією та лікарем повністю задоволена.Можу радити.
Марія
03 Січня 2024
Побачила на сайті Медсоюзу інформацію про 4-Д омолодження.Вирішила отримувати більше інформації з цього приводу.Лікарка Великодна Марина докладно розповіла про дію лазера на шкіру.Зараз проходжу курс лазерного омолодження .Отримую компліменти своїй зовнішності.Я в захваті!Лікарка кваліфікована,уважна,справжній професіона своєї справи.З чистим серцем можу радити іншим.
Данило
03 Січня 2024
Хочу подякувати лікарю дерматологу Великодній Марині Валеріївні за професіоналізм та грамотні призначення,за людяність та чуйність.
Юля
29 Грудня 2023
Людмила Петрівна найкращий лікар , потрапила до неї з сильними болями та зневірою в серці ,що щось може змінитись на краще .Але після першого сеансу все змінилось кардинально . Від усієї душі хочу сказати Вам «спасибі велике». Ви — лікар від Бога, Ви — майстер своєї справи і неймовірний талант медицини. Дякую вам за Вашу виконану роботу, за надану допомогу, за можливість повноцінного життя і за добру надію моєї душі. Бажаю Вам достатку сил і безмежних можливостей.
Міщенко Юлія
28 Грудня 2023
Гарний доброзичливий та клаліфікований спеціалість , дуже сподобалось підхід до лікування , рекомендую
Міщенко Юлія
28 Грудня 2023
Дуже вдячна лікарю , дуже сподобався підхід до лікування,гарний та кваліфікований лікар!
Марина
11 Грудня 2023
Оперувалася в Ірини Сергіївни з приводу блефаропластики, дуже задоволена результатом. Безмежно вдячна їй за чудово виконану роботу. Рекомендую всім, дуже приємна людина. Бажаю їй успіхів.
Юрій
09 Грудня 2023
09.12.23 Звернувся військовослужбовець по направнню травматолога з гострою травмою коліна на УЗД обстеження. На жаль у обстеженні було відмовлено у зв'язку з чергою. Шкода що адміністрація закладу не може організувати запити на допомогу для тих хто стоїть за обороні Сумського регіону.
Адміністрація "Мед-Союзу" повідомляє, що 09.12.2023 р. лікарі ультразвукової діагностики, які були на зміні не володіли методикою проведення УЗД дослідженням колінних суглобів. Щоб максимально допомогти військовослужбовцю, реєстратори домовилися про таке обстеження у медичному центрі "Флоріс",який розташований неподалік. Викликає подив дія лікаря-травматолога обласної лікарні, який дозволив собі відправити військовослужбовця у приватний медичний заклад.
Юлія
08 Грудня 2023
Городненко Людмила Петрівна найкращий лікар .Потрапила до неї з сильними болями в спені вже після 1 сеансу почала себе краще почувати. Дуже уважна і допомогла знайти причину болю в спині.Надала консультацію що потрібно робити щоб покращити свій стан.Щиро дякую за допомогу😊
Волкова Оксана
04 Грудня 2023
Хочу висловити свою вдячність чудовій, порядній людині і гарному лікарю Вікторенко Наталії Ігорівні за її чуйність та доброту серця. Перед операцією мені дуже допомогла її підтримка та щирість. Також хочу подякувати хірургу Олегу Михайловичу та анестезіолога Андрія Валерійовича за їх професіоналізм та відданість своїй справі. І окрема подяка всьому медперсоналу стаціонара за доброту, чуйність і за милі посмішки. Приємно вражена, що в нашому місті є такий медзаклад, який працює на такому високому рівні. Бажаю міцного здоров'я, успіхів і натхнення у вашій нелегкій праці. Низький вам уклін.
Таня
30 Листопада 2023
Дуже гарний та кваліфікований лікар! Тетяна Сергіївна швидко поставила чоловіка на ногти . Дуже сподобався її підхід як до пацієнта , уважність до деталей, а ще вона дуже хорошая людина. 100 % рекомендуємо.
Лариса
26 Листопада 2023
Хотіла подякувати Григорію Анатолійовичу! Так сталося, що і тато й мама звертались до нього. У батька була дуже велика родимка. Було проведене повне обстеження, далі операція. Мій батько, взагалі, уникає відвідування лікарів й йому було краще перетерпіти ніж щось робити. Григорій Анатолійович допоміг переконати батька, що тягнути в його ситуації вже неможливо й провів успішне лікування. А з мамою просто ситуація була жахлива. Її щось укусило на дачі, розпухла нога, але вони були в іншому місті й місцеві лікарі призначили мазі, щоб зняти набряк від просто укусу. І вже коли нічого не допомогло й вони повернулись у Суми через місяць - звернулись до Григорія Анатолійовича. Він призначив обстеження й чітко поставив діагноз "Хвороба Лайма". Далі лікування. Шановний Григорію Анатолійовичу! Безмежно Вам вдячна за професіоналізм, досвідченість, за уважність та індивідуальний підхід до кожного зі своїх пацієнтів. А хто зараз читає - рекомендую саме цього лікаря, якщо в вас щось трапилось, звертайтесь до Сулими Григорія Анатолійовича!!!
Дарія
17 Листопада 2023
Лікар дуже уважний, мій досвід лікування виключно позитивний. Щиро раджу звертитись.
Богдан
14 Листопада 2023
Рекомендую
Наталія
10 Листопада 2023
Лікар професіонал,ввічлива,все розповіла,дуже гарна,дякую
Катерина
28 Жовтня 2023
Дякую лікарю гінекологу Віхристюк Валентині Анатолівні. Чудовий лікарь. Робила мені операцію. А ще дякую всім робітникам медсрюзу. Вы найкращі)
Татьяна
28 Жовтня 2023
Гарний лікар.Велике дякую.Гарно робить свою справу.Бажаю йому здоров'я та успіхів в праці
Юля
23 Жовтня 2023
Це дуже спеціалізований лікар,він робив операцію моїй донці гідронефроз,успішно без помилок. Я вдячна йому. Рекомендую.
Вітсон М.
18 Жовтня 2023
Хочу подякувати справжньому професіоналу ,порядній ,розумній ,чарівній Жуковій Ірині Сергіївні ,офтальмологу і просто гарній людині ,побажати їй натхнення та щастя ❤️❤️❤️❤️❤️❤️Ірина Сергіївна ,ви не тільки красива ви ще і розумниця ❤️❤️❤️❤️❤️
Інна Авраменко, м. Конотоп
14 Жовтня 2023
Вікторія Вікторівна має всі якості, які її характеризують, як фахівця своєї справи, фахівця високого рівня. До призначень та обстежень підходить виважено, дає рекомендації, відтворює реальну ситуацію, за допомогою якої вона зможе допомогти пацієнту. Уважна, не пропустить жодної деталі, толерантна, комунікабельна. Ніколи не відмовила у допомозі, навіть, за межами лікувального закладу! Я дуже вдячна Вікторі ї Вікторівні за небайдужість та людяність! Творчих здобутків та успіхів в такій нелегкій роботі! Дякую!!! P. S. Одна з моїх колег за моєю рекомендацією теж залишилася дуже задоволена візитом до Вікторії Вікторівни.
Люда
03 Жовтня 2023
Користуюся контактними лінзами з 2005 року і не так давно мені поставили діагноз "синдром сухого ока". Лікарі сказали( різні клініки м.Харкова),  що це не лікується, а на моє запитання як бути з почервонінням і подразненням очей просто радили менше навантажувати їх. Так сталося, що після початку повномаштабної мені довелося переїхати в інший регіон (Сумський) , разом з цим мені довелося звернутися за допомогою до нового офтальмолога.  Я прийшла на прийом до лікаря Жукової Ірини Сергіївни зі скаргою на відчуття стороннього предмету в оці. Стороній предмет успішно виявили і ліквідували,  лікар призначила доглядові процедури. Окрім цього Жукова Ірина порадила зволожувальні каплі для очей для зняття симптомів сухого ока. Спочатку була налаштована скептично( всі ж сказали, що сухість не вилікуєш), але вирішила повністю дотриматися рекомендацій лікаря. Зараз нарешті маю нормальний колір та здоровий вигляд очей, без почервоніння та подразнення. Щиро вдячна за допомогу!
Марина
29 Вересня 2023
Хотіла б залишити відгук про офтальмолога Жукову Ірину Сергіївну, завдяки її рекомендаціям робила заміну хрусталиків у Перекрестова Максима Борисовича, і зараз маю змогу повноцінно бачити навколишній світ ( бо коригування лінзами та окулярами вже не давало ефекту та призводило до дискомфорту). В подальшому продовжую спостерігатися у Ірини Сергіївни, за всі мої візити з різноманітними скаргами ( будь то просто почервоніння ока чи тимчасове зниження зору), обстеження завжди були повними, на всі мої питання давалися розгорнуті відповіді та рекомендації, за дотримання рекомендацій всі проблеми які мене турбували при зверненні з часом проходили, що підтверджує компетентність лікаря! Дякую за плідну і результативну співпрацю,чуйність та уважність, і позитив який супроводжував усі мої візити!
Ольга
29 Вересня 2023
Хочу висловити велику подяку Жуковій Ірині Сергіївни за її професіоналізм,чуйність і доброту.Це лікар від Бога.Таких лікарів дуже мало. Я дуже вдячна, що саме Ви допомогли та й досі допомагаєте мені в лікуванні. За останні 10 років, це один з найкращих лікарів - офтальмологів м.Суми кому я можу довірити своє здоров'є!! Здоров'я Вам та натхнення!
Дарина
29 Вересня 2023
Добрий день,дякую вам за Жукова Ірина Сергіївна,все детально розглянула і пояснила,мила і щира,результатом нашого лікування я задоволена!:)
Віталій
27 Вересня 2023
Перше враження в реєстратурі було дуже приємне,поки не попав на прийом лікаря офтальмолога Жукова Ірина Сергіївна.Таке враження що я прийшовши до неї на огляд і я вже щось винен.Нічого толком не пояснює,кожне слово треба витягувати,єдине що пояснила що далі буде гірше,і видно по людині що вона вже не може дочекатися мого уходу.По рецепту нічого толком не пояснила зовсім,в аптеці дівчина мені дала більше роз'яснень ніж так називаємий "фахівець".Я просто не зрозумів за що заплатив кошти.Так не можна відноситися до своєї роботи,або ти її робиш,або не місце таким працівникам в такому закладі.Моя думка:шукайте або інший заклад,або іншого спеціаліста.
Шановний Віталію Володимировичу! Адміністрація Мед-Союзу розглянула Ваше звернення від 27.09.2023 р. з перевіркою амбулаторної картки, вам була надана консультація офтальмолога, яка включала в себе: обстеження (рефрактометрія, кератометрія, пневмотонометрія, візометрія, обстеження характеру зору, розширення зіниці, рефрактометрія в умовах циклоплегії). Лікар оглянув передній відрізок, оптичні середовища, очне дно та периферію сітківки в умовах мідріазу. Вам був виставлений діагноз та надані рекомендації, які відповідають протоколу МОЗ України в повному обсязі. Всі дані обстеження занесені у вашу особисту електронну карточку, роздруковані на папері та надані вам особисто на руки. Адміністрація приносить Вам вибачення, якщо у Вас склалося недостатньо задовільне враження від консультації.
Анна
27 Вересня 2023
Как я рада,что есть ещё такие доктора, добрая,отзывчивая, которая действительно хочет тебе помочь. Благодарю Вас, Татьяна Милентьева за ваше чистое сердце и любовь к работе. РЕКОМЕНДУЮ !!!
Вирюшко Оксана
25 Вересня 2023
Хочу сказать большое спасибо прекрасному,внимательному доктору Гренкевич Т. М.Это врач от Бога.
Олена та Анатолій
20 Вересня 2023
Були на прийомі у лікаря з чоловіком. Дуже вдячні за професійність, людяність. Бажаємо Олексію Вікторовичу здоров"я та гарних пацієнтів. Будемо звертатись ще і рекомендуємо як спеціаліста своєї справи. Дуже Вам вдячні.
Софія
19 Вересня 2023
Хочу висловити свою подяку Городненко Людмилі Петрівні. Зверталася зі скаргами на біль у спині та шиї. Масаж дійсно допоміг позбутися цієї проблеми. Лікар також надає подальші рекомендації для покращення стану свого здоров'я. Дякую за професіоналізм, людяність, турботу та увагу! 😊
Оксана
03 Вересня 2023
Чудовий доктор! Чуйний, уважний, людяний і, що найголовніше, дуже компетентний! Це наш сімейний доктор з початку медичної реформи! Жодних проблем не було! Дай Бог здоров'я Вам і Вашій родині!
Бабій Леонід Михайлович
29 Серпня 2023
Доброго Вам дня
Наталія Бурик
20 Серпня 2023
17.08.2023 Дмитро Володимирович супроводжував операцію моєї доньки. Хочу сказати, що це надзвичайно позитивна людина, чудовий фахівець! Чуйний, уважний, прекрасно знаходить підхід до пацієнта. Це той випадок, як сказала донька, коли з лікарем почуваєшся спокійно і впевнено. Щиро дякуємо Вам, Дмитре Володимировичу!!!
Тетяна
17 Серпня 2023
Вдячна лікарю Жаль Н.П.,відвідую її уже 4 рік. Завжди ввічлива, чуйна,привітна людина а як лікар взагалі дуже хороша та компетентна, завжди іду на прийом з задоволенням.Рекомендую як лікаря.
Таня
15 Серпня 2023
Була на прийомі у лікаря Савостьянова Івана Івановича і залишилася дуже задоволена, лікар уважний та компетентний. Рекомендую.
Альона
04 Серпня 2023
Лікар, до якого радять йти на прийом та УЗД. Пояснить, заспокоїть і коли треба дасть зрозуміти, що щось йде не так. P.S. Дякую, що врятували нам синочка, народився раніше, але розуміємо, що вчасно встигли врятувати тільки завдяки Вам.
Наталія
03 Серпня 2023
Була на колоноскопії у Гольченко Наталії Олександрівни,робила без наркозу. Дуже довго налаштовувалась на цю процедуру, виявилося нічого страшного у цьому немає. Дуже задоволена відношенням лікаря, дівчатка у кабінеті (медсестра і молодша медсестра) великі молодці. Відношення до мене як до рідної було, заспокоювали, підтримували. Лікар приділив достатньо уваги. Я рекомендую Гольченко Н.О. І не бійтеся цієі процедури.
Андрій
30 Липня 2023
Любов Олександрівна - чудовий та кваліфікований лікар, яка допомогла з успішним лікуванням. Дякую.
Вита
26 Липня 2023
Очень довольна осталась визитом к врачу, пунктуальный, внимательный врач, поставил правильный диагноз в течении 15 минут. До этого 2 недели лечила аллергию у другого специалиста государственной клиники... а оказалось, что это была никакая ни аллергия, а укусы насекомых... Классно, когда специалист высокого уровня на своем месте!!! Огромнейшая благодарность за качественное диагностирование и лечение!
Оксана
19 Липня 2023
Кваліфікована спеціаліст і надзвичайно приємна людина. Проходжу огляди в неї вже кілька років - завжди задоволена її роботою і відношенням до пацієнта.
Сергій Іванович
13 Липня 2023
Щиро вдячний Андрію Вікторовичу за допомогу в полегшенні такої делікатної проблеми як тазовий біль. Рекомендую!
Любов
10 Липня 2023
Дуже вдячна лікарю Савостьянову Івану Івановичу за людяність, чуйність, компетентність в лікуванні мами. Рекомендую!
Віталіна
03 Липня 2023
Лікар своєї справи! Відповідальний, уважний, розумний. Рекомендую ✅
Микола
30 Червня 2023
Потрапив на прийом до Ірини Сергіївни за рекомендацією доньки, колишньої співробітниці Медсоюзу. Хочу висловити вдячність за увагу до дрібниць під час обстеження. Пройшов процедуру лазерної коагуляції сітківки у виконанні Максима Борисовича. Дякую лікарям і їхній помічниці за приділену увагу і професіоналізм.
Юлія
28 Червня 2023
Що про нього можно говорити...лікар від Бога! Людина на свойом місті. Наблюдалась з двумя вагітностями і не пожаліла. Ввічливий,уважний,всё добре пояснить. Дуже йому вдячна.
Андрій
23 Червня 2023
Мене лікувала Андрухова Маргарита Павлівна і сказати, що я в захваті – це не сказати нічого. Майже рік існує проблема з якою не змогли справитись 5 “спеціалістів”. На мої звернення вони ставили шикарний діагноз “це в голові”.. Ну так, так)) Маргарита Павлівна ще на першій консультації встановила причину, яка в результаті і виявилась вірною. Антибіотиками всліпу НЕ НАПИХАЄ!! спочатку аналізи – потім лікування. І взагалі, склалось рідкісне враження, що людина зацікавлена власне у вирішенні проблеми, а не в заробітку. Зайвих процедур також не назначала, хоч я і наполягав)). Маргарита Павлівна – дуже делікатний, ввічливий та приємний лікар. Якщо вам важливо, якісне, культурне та ДЕЛІКАТНЕ обстеження – то це точно до неї. РЕКОМЕНДУЮ!!!!
Аліна
23 Червня 2023
Я хочу від душі подякувати надзвичайно кваліфікованому лікарю з великим добрим серцем і золотими руками: АНДРУХОВІЙ МАРГАРИТІ ПАВЛІВНІ. Ми звернулись в «Мед-Союз» і вдячні Богу, що звернулись власне, у цю клініку. У мого чоловіка у лівій нирці виявили кісту. Звичайно, що ми дуже запанікувати . Дякуючи Маргариті Павлівні, яка не тільки професійно зробила чоловікові операцію, але і душевно заспокоювала нас , давала нам поради ми впевнено пройшли цей шлях до одужання. Я вперше зустрічаю такого доброго, чуйного, виваженого лікаря! Це -ЛІКАР від БОГА! Низький уклін і щира подяка вам Маргарито Павлівно, за повернене здоров‘я мого чоловіка! Ми бажаємо вам міцного здоров’я, бережіть себе, бо ви повертаєте людям найдорожче-здоров’я. Дякую Вам! Бережіть таких працівників! РЕКОМЕНДУЮ. НЕ ПОШКОДУЄТЕ!
Дяченко Э.Г.
18 Червня 2023
01.02.2023 я пришла с сыном на УЗД. И сразу получили всё: и УЗД, и анализы, и операцию. Благодарю всех, кто принял участие в нашей судьбе за професионализм, понимание и отношение, а именно: симейного ликаря Фиргер Н.Г. и её медсестру Наталью Михайловну, доктора УЗД Романенко Н.О., доктора ендокринолога Гольченко Н.О. и всю её великолепную команду, хирурга Материнского О.М. - самый лучший :), хирурга Гринкевич Т.М. - ассистировавшую на операции, анестезиолога Бардюка А.В., лаборантов , девочек из регистратуры - Красулю Юлию и Писковую Любовь, медицинский персонал отделения - Саенко Я., Саенко О., Вэрхову Н., Пинчук И. Хочу поздравить весь персонал центра с Днём Медработника! От всей семьи моей хочу пожелать ВАМ мира, крепчайшего здоровья, профессиональных успехов и воспитанных, сдержанных пациентов!!!
Маша
12 Червня 2023
Очень приятная женщина, врач сокровище !!!! Осмотр провела аккуратно, всё спокойно ... Супер доктор!!!! Рекомендую
Олексій
08 Червня 2023
Прекрасний спеціаліст, лікар від Бога, висококваліфікований лікар, професіонал своєї справи. Рекомендую!!! Вікторія Вікторівна, всього найкращого вам!
Вікторія
30 Травня 2023
Хочу висловити слова подяки лікарю Грінкевич Т.М. Це великий професіонал своєї справи! Добра, уважна, чуйна, привітлива жінка. Завжди відгукнеться, перетелефонує, якщо, зайнята. Я дуже задоволена, що звернулася саме до вас. Також вдячна вашому медперсоналу за проявлену турботу в операційному відділенні. Хочу сказати майбутнім пацієнтам: звертайтеся і ви тут отримаєте допомогу та підтримку! Велике дякую.
Ольга
26 Травня 2023
Кваліфікований лікар, доброзилива, уважна та чуйна!!! Тетяна Іванівна професійно відноситься до всіх пацієнтів. Дякую за допомогу!
Денис
20 Травня 2023
Дякую Любові Олександрівні за кваліфіковану допомого, тривалий час погано дихав носом, думав потрібна буде операція тому і відкладував візит до лікаря по цьому питанню. Після огляду Любов Олександрівна запропонувала лазерне лікування як альтернативу і воно дійсно допомогло! тепер дихаю вільно, дякую!
Виталий
19 Травня 2023
Людмила настоящий профессионал своего дела, не только провела качественный массаж, а и проконсультировала касаемо упражнений, питания. Сеансы проходят в дружественной атмосфере, приятной обстановке. Всем рекомендую данного специалиста!
Олеся
24 Квітня 2023
Мій чоловік та я звернулися за допомогою до Григорія Анатолійовича з проблемами, які турбували нас протягом 5 років. Ми пробували різне лікування, але нічого не допомагало. Ми були шоковані професіанолізмом Григорія Анатольовича, коли лікування дало свої результати одразу. Ми дуже вдячні лікарю за теплий прийом та правильно підібране лікування. Будемо рекомендувати відвідати саме вас для вирішення проблем зі шкірою.
Галина
17 Квітня 2023
Були на прийомі у грудні 2022 року з питань мігрені у чоловіка, лікарка ДУЖЕ компетентна, все зрозуміло роз'яснила, призначила ліки, дала рекомендації куди звертатись для подальшого лікування (інститут болю у Києві), (прийом тривав хвилин 50 !!!) . Тепер ми тільки її всім радимо, і самі будем у неї лікуватися.
Мария
14 Квітня 2023
Обратилась к Ирине Сергеевне по поводу птоза левого верхнего века, все прошло хорошо, отношение к пациентам в больнице отличное. Результатом довольна. Очень хороший врач? ещё раз огромное спасибо Ирине и Максиму Борисовичу за проделанную операцию
Вікторія Олексіївна
09 Квітня 2023
Найкращий хірург Олег Михайлович, величезна Вам подяка! Десять років тому робив мені складну операцію, і знову не вагаючись прийшла саме до нього. Професіоналізм найвищого рівня! Дуже задоволена таким уважним і людяним відношенням. Дуже сподобались умови перебування пацієнтів у стаціонарі: комфортно, чисто, зручно. Ввічливий та уважний персонал. Дуже вдячна працівникам медичного закладу, а особливо - Олегу Михайловичу Материнському.
Дарʼя
30 Березня 2023
Дуже чуйна та привітна. Неймовірно професійний лікар. Була перший раз і вражена ставленням і професіоналізмом Надії Петрівни. Перший раз вийшла від лікаря з відчуттям повної безпеки і без хвилювань. Дуже Вам вдячна. Рекомендую всім!!!
Анастасия
07 Березня 2023
Никогда не писала отзывов, но сегодня были на приеме, врач просто от Бога и медсестра которая с ней работает, умеют найти подход к ребенку, дать ответы на все интересующие вопросы, мы просто в восторге и наш ребеночек тоже) спасибо что у вас работают такие профессионалы своего дела. Теперь будем наблюдаться только у Светланы Ивановны
Людмила
04 Березня 2023
Велика подяка Тетяні Мілетіївні , за її нелегку працю. Це лікар з великої літери. Я їй дуже вдячна, за її золоті руки та серце. Таких лікарів дуже мало. Дуже вдячна.
Ірина
03 Березня 2023
Гарний і кваліфікований лікар. Все чітко і ясно пояснив. Дякую
Анна
25 Лютого 2023
хочу відверто подякувати Олесі Михайлівні та порадити всім! Що сподобалося та чого вирішила написати? Особистий підхід лікаря, коли до тебе ставляться з увагою, а лікування дає результат, якого у других лікарів чогось не було
Оксана
24 Лютого 2023
Була на прийомі в гінеколога Вихристюк Валентини Анатоліївни.Щиро дякую за поради та професійну консультацію.Лікар доброзичливий,тактовний.Медсестра теж привітлива.Всім рекомендую!З вибором лікаря я не помилилася.
Тарасова Аліна
23 Лютого 2023
Хочу подякувати Наталії Олександрівні Гольченко та медсестрам(на жаль, я не знаю імен) та анестезіологу, у яких я робила гастродуоденоскопію. Велике дякую за таке уважне та чуйне відношення, за професіоналізм та терпіння, залишились тільки позитивні емоції. Однозначно рекомендую!
Людмила
22 Лютого 2023
Я завітала на прийом до лікаря дерматолога Григорія Анатолійовича. Консультацією та лікуванням залишилася задоволеною. Велике спасибі за професіоналізм! Буду рекомендувати знайомим.
Вікторія
20 Лютого 2023
Надія Петрівна чудовий лікар, на прийомі було дуже легко та комфортно, чуйна та привітна, допомогла вирішити мою проблему. Дуже вдячна
Анна
17 Лютого 2023
Чудовий лікар! Вислухав та знайшов вирішення проблем, прийомом повністю завдоволена, тож рекомендую!
Шевченко Марина
13 Лютого 2023
Доброго дня. Хочу подякувати спеціалісту Любові Павлівні (на жаль, не знаю ії прізвища), яка працює в реєстратурі. Чуйна, вічліва, завжди спокійна. Я працюю в подібний сфері і можу оцінити клас ії професійності. Дякую.
Наталія
08 Лютого 2023
Дуже рада, що познайомилась з таким чудовим спеціалістом. Людмила Петрівна дуже уважна і допомагає знайти корінь проблеми. Відчула полегшення після першого ж масажу!!! Надає консультації на майбутнє, як покращити свій стан та уникнути подальших проблем!!! Рекомендую!!!
Світлана
06 Лютого 2023
Це дійсно лікар від бога. Дякуємо за професіоналізм.
Ірина Москаленко
27 Січня 2023
Велика вдячність, і захват майстерністю лікаря і людяністю Материнському Олегу Михайловичу. Завдяки Вам мій чоловік здоров і насолоджується життям. Хочу відзначити також весь персонал хірургічного відділення. Уважні, чуйні, компетентні. Умови перебування комфортні, приємні. Ще раз Дякую! Процвітання і не вибагливих клієнтів!
Елена
26 Січня 2023
Очень внимательный доктор! Врачи с таким подходом к пациентам - это большая редкость.
Яна
22 Січня 2023
Була на прийомі в цього лікаря нещодавно, і згодна з попереднім відгуком, що вона ще й психолог, доволі непоганий. Так як по аналізам не було до чого придратися, а проблема була, вирішення її знайшлось у розмові з лікарем. Під час правильного спілкування зрозуміли, що треба змінити у моїх звичках та активностях, щоб стати на шлях вирішення проблем. Дякую.
Pavlo
20 Січня 2023
Дякую за ваш сервіс!
Юля
21 Листопада 2022
Благодарю врача уролога Кудрявцева Юрия Михайловича который лечил мою 13 летнюю дочь поставил правильный диагноз , правильное лечение он профессионал рекомендую.
Валентина Бурмака
12 Листопада 2022
Хочу висловити подяку Ніколаєнку Андрію Сергійовичу, судинному хірургу, за високу професійність, чуйність, повагу, увагу. Вдячна долі, що привела мене до Вас, Лікаря з великої літери.
Ярослава Скорик
04 Листопада 2022
Очень хороший врач!! Советую
Ярослава Скорик
04 Листопада 2022
Дуже приємний лікар! Все чітко, швидко, зрозуміло! Дивився сердечко дитини, дуже обережно та ніжно! Однозначно рекомендую!
Микола.
03 Листопада 2022
Я,потрапив на консультацію до Вікторії Вікторівни. Уважно вислухавши, вона обстежила. Потім провела консультацію. Я, зрозумів, що потрапив до високопрофесійного лікаря. Вікторія Вікторівна лікар від Бога. Всього Вам найкращого. Дякую.
Тамара
03 Листопада 2022
До Андрія Вікторовича зверталая не вперше, і не лише особисто, а й на дитячу консультацію. Сказати, що він НАЙКРАЩИЙ- це нічого не сказати!!! Лікар від Бога!!!! Людина з великої літери !!!!!! Щоразу чіткий діагноз і дієве лікування!!!
Наталія
01 Листопада 2022
Доброго дня, кілька разів була на прийомі у Жанни Сергіївни, уважний, зосереджений на проблемі хворого лікар. Щодо кваліфікації - якщо звернетесь пошкодуєте, що не зробили цього раніше. Будьте здорові!
Анна
20 Жовтня 2022
Робила сьогодні гастродуоденоскопію (зонд ). Сказати, що я боялася цієї процедури, це нічого не сказати. Все пройшло чудово. Хочу подякувати лікарю Гольченко Н.О. та медсестрі, які проводили дану процедуру. Дуже приємні , ввічливі та компетентні, завдяки ним ця процедура залишила для мене позитивні емоції.
Юрий
07 Жовтня 2022
Вдячний лікарю ревматологу Короза С.О. за професійність!Рекомендую звертатись.
Яна
26 Вересня 2022
Очень приятная,и вежливая,максимум уделяет внимания пациенту )Рекомендую 5+
Дарья
24 Вересня 2022
Очень крутой специалист!!! Профессионал!!! На узи только к нему, а особенно беременные !
Ольга
13 Вересня 2022
Людмила Петровна очень хороший и грамотный специалист. На сеансах наблюдалась комфортная и дружелюбная атмосфера, а техника массажа - на высоте!
Владислав
08 Вересня 2022
Очень рад что попал на приём к Людмиле. Настоящий профессионал своего дела, внимательная к пожеланиям и мелочам. Человек с которым приятно поговорить и легко найти темы для разговора :). Много чего посоветовала для улучшения самочувствия. После её массажей чувствую себя намного лучше! Рекомендую для посещения!
Татьяна
06 Вересня 2022
Спасибо уважаемому Марченко Евгению Евгеньевичу,спас ногу моей бабушке,где мы её только не лечили...а благодаря ему все прошло буквально за неделю,трофической язвы как и не бывало!Это просто чудо!!!Искренне Вас благодарим! Здоровья Вам и вашим пациентам.
Лилия
25 Серпня 2022
Добрый день!Хотела поблагодарить замечательного человека Юлию Сергеевну за оказаную мне помощь.Именно она нашла причину моей болезни которую я лечили два года без результатно.И уже казалось надежды нет.Когда я обратилась в Медсоюз,выслушав мою проблему,на ресепшине мне посоветовали Юлию Сергеевну.Я в двойне благодарна той девушке которая направила меня к доктору и непосредственно самому доктору.Я сто раз буду благодарна этому человеку за своевременно оказаную мне помощь,когда казалось надежды нет и что-то со мной не так и это никогда не закончится.Этот человек который никогда не откажет в консультации по телефону даже если очень нужно,а вы далеко и не можете добраться или ещё какая-то уважительная причина.Я очень благодарна Юлии Сергеевне за помощь,отзывчивость и поддержку.Спасибо огромное.
Тетяна
23 Серпня 2022
Пройшла курс лазерного лікування випадіння волосся у лікаря Великодної М В . Я в захваті від результату. Рекомендую тепер своім знайомим. Добре, що в нашому місті є таке сучасне обладнання та лікарі_професіанали.
Анастасия
22 Серпня 2022
Была на обследование у Максима Борисовича по направлению невропатолога. Очень понравился врач, как специалист, профессионально, спокойно, уверенно, на все вопросы ответил.
Чурилова Тетяна
25 Липня 2022
Один із найкращих лікарів, яких я зустрічала у житті. Професіоналізм та фахова майстерність на найвищому рівні. Діагностика і лікування у Андрія Вікторовича базуються виключно на доказовій медицині.
Лілія
20 Липня 2022
Такого комфорту й уваги, як від Олесі Михайлівни, я ще не відчувала ні від жодного лікаря. тепер хочеться йти лише до Вас. Дякую!)
Владислав
20 Липня 2022
Щиро вдячний за кваліфіковану серію масажів для спини та додаткові консультації щодо вправ та прийому вітамінів. Після кожного сеансу отримував відчуття легкості та розслабленості. Успіхів!
Анна
11 Липня 2022
Величезне дякую чудовому лікарю Великодній. М.В , за швидку та професіональну консультацію ! Нарешті я знаю як уникнути та вилікувати проблему над якою я замислювалася не один рік . Справжній професіонал !!!
Надія
06 Липня 2022
Справжній професіонал своєї справи! Уважна та чуйна до пацієнтів, напевно найкращий дерматолог міста Суми! Дякую за Вашу працю!
Марина
01 Липня 2022
Велика подяка Григорію Анатолійовичу за лікування моєї однорічної доньки. Завдяки правильно поставленому одразу діагнозу, було призначено лікування і не "за всі гроші миру". Проблема, з якою я боролася майже місяць і зверталась до інших лікарів, завдяки лікуванню Григорія Анатолійовича зникла повністю за два тижні. Дуже хороший лікар. Уважний і приємний в спілкуванні. Дякую.
Альона
29 Червня 2022
Алеся Валеріївна найкращий лікар у своїй справі, золоті руки. Завжди на зв'язку. Якщо звертатися до гінеколога то тільки до Бойко Алесі Валеріївни!
Алла
28 Червня 2022
Наталія Миколаївна дуже уважна та чуйна людина, вже після першого візиту відчула покращення стану здоров'я. Рекомендую.
Ольга Криводед
20 Червня 2022
Очень благодарна Татьяне Милентьевне за моё лечение и успешно пройденную операцию. Татьяна Милентьевна настоящий профессионал, очень квалифицированный доктор и очень внимательный и заботливый человек. Всё объяснила очень доступным языком, успокоила и поддержала. Еще огромное спасибо всему персоналу стационара за такое теплое отношение.
Юрий
17 Червня 2022
Андрей Валерьевич перед моей лапароскопической операцией опросил меня, назначил и выполнил анастезию. Результатом я очень доволен, " отходил" не долго, безболезненно. Большое спасибо Андрею Валерьевичу. С Богом.
Юрий
17 Червня 2022
Олег Михайлович лапароскопической операцией лечил мою паховую грыжу. Результатом я очень доволен, болело недолго, быстро зажило. Большое спасибо Олегу Михайловичу. С Богом.
Юрий
17 Червня 2022
Наталья Николаевна очень помогла моей спине, назначила лекарства и физ.прцедуры. Результатами лечения я очень доволен. Спасибо большое Наталье Николаевне. С Богом.
Юрий
17 Червня 2022
Людмила мне делала десять дней хороший массаж. Моей спине стало гараздо легче. Спасибо большое Людмиле. С Богом.
Лідія
15 Червня 2022
Дуже задоволена візитом до лікаря Чайка Андрій. Спочатку була внутрішня засторога, молодий, чи зрозуміє проблеми зрілого пацієнта... Дуже дякую, лікар уважний, самопочуття значно покращилось, за одне шкодую, що не звернулась раніше. Дякую лікарю .
Лідія
15 Червня 2022
Хто шукає хорошого спеціаліста -це Людмила Петрівна. РЕКОМЕНДУЮ. Потрапила випадково, на отриманий результат навіть не очікувала, так як в своєму житті робила масаж не у одного іменитого в місті лікаря. Після 10 сеансів відчула себе легшою, молодшою і з гарним настроем. Отримала рекомендації по вправах , тепер би самій не лінуватись). Щиро дякую, шановна Людмила Петрівна.
Шаповал Юлія
04 Червня 2022
Я дуже вдячна лікарю Грінкевич Тетяні Мілентіївні за все!Це лікар з великої літери.Приємна,співчутлива,розумна,комунікабельна,професіонал,майстер своєї справи.Я дуже їй вдячна за все... Останній прийом у неї 03.06.22 мене засмутив дуже,але вона сказала ,щоб я не вішала носа ,що вона мене вилікує обов'язково,і я їй повірила,бо довірила -своє здоров'я!Дівчатка ,які постануть перед вибором лікаря-гінеколога,рекомендую саме Тетяну Мілентіївну?
Олена
29 Травня 2022
Найкращий лікар! Мені довелося побувати на прийомі у багатьох лікарів-гінекологів в місті. Не буду вдаватися в подробиці через що мені довелося пройти, але я вдячна тим дівчатам, що порадили мені звернутися до Олесі Валеріївни! Навіть не віриться, що такі лікарі існують. Уважна, розумна, це лікар якому я довіряю на всі 100! Дуже рекомендую!!!
Сашка
24 Травня 2022
Руслана Миколайовича знаю дуже давно, ще із часів коли він працював у Сумській районній лікарні. Наразі працює в сумській обласній лікарні. Відношення і лікування на відмінному рівні. Велика подяка за професійний підхід і уважне ставлення . Не дивлячись на молодий вік лікаря, відчувається глибокі знання та практичне їх застосування. Лікарем як і вчителем потрібно родитись. То це мабуть той випадок. Всім раджу його, як професіонала в проктології. P.S. Цигикал Руслан Миколайович лікар хірург проктолог вищої категорії.
ЛІДІЯ
20 Травня 2022
Доброго вечора, у мене просто бракує слів, нікому не рекомендую здавати аналізи на гормони в цій клініці. Я онкохвора, відсутня щитовидна залоза і аналізи на тг є онко маркером. Розпач, страх, відчай... Те що я пережила, коли отримала результати, які свідчили про можливий рецидив... Мій лікар порадив перездати в іншій лабораторії в іншому місті, і щоб ви думали... Результати інші, все в нормі. Невже гроші вирішують все і вам плювати на долі людей, дітей. Дуже шкода, що в такий тяжкий час знаходяться ті, які наживаться на чужій біді.
Доброго дня, Лідія! Провівши перевірку в лабораторії та звіривши Ваш номер заказу в базі данних аналізатору, то результат Ваш співпадає. Рекомендуємо звернутися до ендокринолога для подальшого коригування лікування.
Евгения
11 Травня 2022
Доктор от Бога , рекомендую всем .
Наталья
19 Квітня 2022
Благодарю Шемета Сергея Леонидовича,за доброту,заботу и внимательность во время операции!Вы лучший доктор!Всем рекомендую!
Анна Корчова
14 Квітня 2022
Висловлюю щиру вдячнiсть лiкарям Гринкевич Т.М., Перепичаю С.В., Бардюку А.В. i всьому персоналу стацioнарного вiддiлення Медсоюзу за компетентнicть у своïй справi та iндивiдуальний пiдхiд до кожного пацiєнта! Два мicяцi тому менi зробили операцiю, лiкарi були дуже уважнi до моєï проблеми, вiдчувається високий рiвень ïх обiзнаностi в данiй сферi, окрiм того Тетяна Мiлетiïвна зробила ювелiрну роботу, шрамiв майже не видно, це як додатковий бонус. Дiвчата медсестри та санiтарки чуйнi i уважнi. Я задоволена в цiлому роботою клiнiки, буду i надалi звертатися.
Люся
13 Квітня 2022
Очень крутой и классный специалист. Да,он на своём месте!!!!!! Рекомендую)
Оксана
23 Лютого 2022
Читала много отзывов и хотела бы оставить свой.По совету своей знакомой приехала в Мед- союз на операцию по удалению матки и хочу сказать,что не пожалела об этом.Началось всё с общения с анестезиологом Мельниченко Д.В,после поговорила с оперирующим врачом и поняла,что, доверившись им как профессионалам своего дела- страх куда-то улетучился сам собой и на операцию я шла спокойная и уверенность уверенная в том,что всё будет хорошо (чего и сама от себя не ожидала)как я и надеялась, всё прошло успешно и уже вечером меня перевели в палату Большое спасибо Татьяне Милентьевне Гриневич за золотые руки и большое сердце.Когда была на дежурстве,заходила за день по 2-3 раза узнавать как самочувствие и настрой.Для каждого находила нужные слова,чтоб ободрить,помочь.Большое спасибо всем работникам стационарного отделения, особенно сестричкам Наташе,Наде и Алле.Настолько доброжелательные, сочувствующие ,человечные,готовы помочь по первой просьбе и даже в том,что не касается их прямых обязанностей непосредственно.Спасибо вам,девочки.Честно говоря,если брать отношение к больным медперсонала в моем городе,то это просто небо и земля.Все время,что была на лечении по привычке всё ждала подвоха и очень рада,что не дождалась!!!Я считаю,что для человека после операции очень важно видеть к себе такое бережное, дружелюбное,хорошее отношение.Положительный моральный настрой очень необходим для быстрого выздоровления и его в достаточном количестве дают медработники в этой клинике.Большое человеческое спасибо вам всем за золотые руки и добрые сердца.Желаю вам впереди ещё много удачных операций и благодарных пациентов!!!
Мария
21 Лютого 2022
Доктор просто супер!!!
Игорь
20 Лютого 2022
Ковалёва Н.Н. очень компетентный доктор, профессионал. Рекомендую
Мария
20 Лютого 2022
После долгих лет лечения, которое не приносило пользы, обратилась к доктору-неврологу Ковалевой Н.Н. в Мед-Союз. Это докторый, которая помогла мне, разобралась в моей проблеме. Теперь только к ней буду обращаться. Спасибо доктору Ковалевой Н.Н.
Елена
20 Лютого 2022
Хочу выразить огромную благодарность неврологу Ковалевой Н.Н. Это доктор, котрый внимательно осмотрит, выслушает, разберется в проблеме, компетентно поставит диагноз. Спасибо, Наталья Николаевна!
Анна
19 Лютого 2022
Хочу поблагодарить дерматолога Марину Великодную , профессионал з большой буквы. Благодаря вам я обрела чистую кожу, теперь могу себя не стесняется без макияжа, спасибо большое вам за это чувство)Советую вас всем)
Валентина
17 Лютого 2022
Коли постала передо мною урологічна проблема, сказали їдь в цгб до завідуючого урології але не вказали прізвища, так я знайшла Кудрявцева Юрія Михайловича, але вже в Одесі. А потім о чудо звернулася в Медсоюз і зраділа, що він тут працює вже. Моя проблема сьогодні вирішена, дякуючи цьому лікарю і його команді. Бажаю йому відкривати нові горизонти в урології і пишатися результатами досягнутого
Віта
17 Лютого 2022
Хочу висловити подяку дитячому хірургу Бідакову Олександру Миколайовичу за його професіоналізм,чуйність і доброту.Це лікар від бога.Таких лікарів дуже мало. Нам пощастило що саме ви нам допомогли. Здоров'я вам і натхнення...
Оксана, г.Шостка
16 Лютого 2022
Шемет Сергей Леонидович хирург высокого уровня.Делала операцию, благодарна ему! Очень добрый, внимательный.Рекомендую.
Ігор
16 Лютого 2022
Адекватний підхід, правильно призначене лікування, яке дійсно допомогло. Спілкуватися з лікарем дуже приємно.
Юрий
14 Лютого 2022
Это настоящий прифи и ВРАЧ не потерявший лицо, как другие барыги в белых халатах
Олена
13 Лютого 2022
Зверталась до С. В. як до гінеколога так і спеціаліста УЗІ ( вагітність). Кваліфікований, чемний, тактовний лікар з величезним багажем знань та практики. Швидко, якісно робить свою роботу та зрозуміло!!! пояснює. Здоров'я С. В. кріпкого!
Анастасия
12 Лютого 2022
Хочу поблагодарить великолепного мастера своего дела, Людмилу Петровну и с удовольствием оставить отзыв! С первого сеанса видно, что человек профессионал: сделает офигенный массаж, расскажет о проблемах, которые так надёжно скрывались от глаз и рук других врачей, проконсультирует о дальнейшей профилактике дома, какие витамины и минералы принимать и станет лучшим мотиватором! Почувствовала значительные улучшения в спине и настроении)) Спасибо большое за ваш труд!! Однозначно советую!
Яна
11 Лютого 2022
Профессиональный массаж способен творить чудеса!!! Я очень рада, что нашла именно Вас!! Людмила Петровна каждый раз спасает меня После чрезмерных физических нагрузок, тонус и забитость мышц легко устраняется!! Результат чувствуется после первого сеанса!! Отдельное спасибо за рекомендации!!
Павло
11 Лютого 2022
Вражений професіоналізмом Людмили Петрівни. Масажист від Бога. Не тільки вилікувала мені спину, також порекомендувала, що робити мені далі, щоб уникнути подібної проблеми.
Алина
10 Лютого 2022
Уважаемый Евгений Евгеньевич, хочу выразить огромную благодарность за то, что спасли мою бабушку 31.01.2022 года. Она самое дорогое, что есть в моей жизни и я искренне Вам и всему мед персоналу хочу сказать большое человеческое спасибо. Пусть все беды проходят Вас стороной и по жизни помогает Бог.
Анастасия
09 Лютого 2022
Городненко Людмила Петровна специалист с большой буквы и очень притный человек в общении! Я обратилась к ней за помощью из за болей в плече. Не могла поднять руку. Прошла 7 сеансов и боль ушла! Огромная благодарность за результат.
Татьяна
08 Лютого 2022
Профессиональный врач и очень хороший человек.
Наталія
07 Лютого 2022
Сучасний та професійний лікар! Швидко діагностувала захворювання,визначила дієве лікування та підтримувала протягом лікування! Приємна та доброзичлива особистість! Щиро вдячні за допомогу!
Наталія
07 Лютого 2022
Висловлюю щиру вдячність Ларіоновій Ларисі Юріївна! Професійно,тонко,чітко, ефективно,з неабиякою любов'ю до ніжної дитячої шкіри! Їй можна й потрібно довіряти,бо таких професіоналів важко знайти! Дякуємо Вам, за здорову шкіру доньки! Ви-найкраща!Раджу кожному,хто ще вагається лише цю професійну лікарку!!!
Елена
05 Лютого 2022
Гастроинтеролог Веслополова РК 25лет назад лечила мою дочь.Сейчас я консультируют только у нее .Рекомендую. Обошла в медсоюзе многих врачей. Р.К лучшая
Аліна
05 Лютого 2022
Дуже вдячна Григорію Анатолійовичу за його професіоналізм.Ходимо до нього уже усім сімейним підрядом.Лікування донці було недорого вартісне,але дуже ефективне.Стосовно мене,провів операцію по видаленню невусів дуже акуратно і майже безболісно.Взагалом крутий лікар,будемо звертатись лише до нього.
Анастасия
05 Лютого 2022
Хотим выразить благодарность Ларисе Юрьевне! Профессионал своего дела, внимательна к мелочам, находит общий язык с детьми, назначает эффективное лечение! Приехали из Киева ради консультации и лечения и не пожалели. 10 из 10, будем рекомендовать близким и друзьям
Леонид
03 Лютого 2022
Хочу выразить Вам огромную благодарность за оказанную помощь, качественное лечение, отзывчивость, теплое отношение. У Вас есть свой особенный подход к пациентам. Вы - замечательный человек и отличный врач, который, я уверен, поможет еще не одному поколению пациентов. Здоровья Вам и вашей семье, жизненной энергии и всего наилучшего. Благодарных пациентов, поскольку быть врачом - это Ваше истинное призвание. Еще раз спасибо за ваш профессионализм, старания, знания.
Валерия
02 Лютого 2022
Замечательный человек и доктор. Приятная в общении,доступно все объяснила,без сомнений профессионал. Всем бы докторам такие качества. Всем рекомендую. Спасибо Вам.
Софія Моргун
29 Січня 2022
Хочу висловити велику подяку дитячому хірургу Бідакову Олександру Миколайовичу за високий професіоналізм, доброзичливість та чуйність. Звернулися за допомогою коли доні було всього 6 місяців, діагноз: інфантильна гемангіома. Зараз нам 1 рік 4 місяці ми маємо прекрасний результат без жодних втручань, вже завершили лікування. Успіхів Вам, нехай все добро, яке Ви віддаєте людям повертається до Вас у сто-кратному розмірі.
Григорій Іванович Отенко
29 Січня 2022
Велика подяка лікарю від бога Материнському Олегу Михайловичу і всьому хірургічному відділенню за проведену мені операцію 19.01.2022р. Міцного здоров'я вам на многії літа.
Вадим Николаевич
29 Січня 2022
Я обязан жизнью доктору от Бога кардиологуКобзарь Т.И. Благодаря ей мы выбрали единственно правильный путь лечения после перенесенного обширного инфаркта в2012г. Низкий ей поклон!
Аліна
28 Січня 2022
Хочу подякувати,Бідакову Олександру Миколайовичу за чітко поставлений діагноз і за швидке оперативне лікування мого сина(лівобічний криптохрізм,орхопексія за Петривальським зліва).Все пройшло швидко,після операції лікар кожну годину турбувався за самопочуття мого сина.Лікар від Бога,має гарний підхід до дітей,чуйний,ввічливий,ми дуже задоволені,що потрапили саме до нього!
Валентина
27 Січня 2022
Проходила консультацію у лікаря і залишилася дуже задоволена. Точний діагноз і шляхи усунення проблеми. Лікар приємний і чуйний професіонал.
Тамара
24 Січня 2022
Хочемо подякувати дитячому хірургу, Бідакову Олександру Миколайовичу, за його професіоналізм. Олександр Миколайович уважний, добрий лікар із золотими руками. Дай Бог Вам здоров'я. Велике Вам спасибі.
Григорій Іванович
23 Січня 2022
Велика подяка лікарю від Бога Материнському Олегу Михайловичу і всьому хірургічному відділенню за проведену мені операцію 19.01.2022р. Міцного Вам здоров'я на многії літа. Григорій Отенко.
Дарина
23 Січня 2022
Шановна Великодна Марина Валеріївна! Дякуємо вам за вашу допомогу в лікуванні моєї хвороби (акне). Хочу відзначити вашу залученість до моєї проблеми та швидке кваліфіковане лікування! Хочеться щоб у кожній лікарні були такі люди як ви – Лікарі з Великої літери! Більше б таких професіоналів.
Елена
21 Січня 2022
Хочу поблагодарить Бидакова Александра Николаевича за качественно проведенную операцию нашей дочери,у нас была правосторонняя паховая грыжа,операция прошла хорошо ,послеоперационный период тоже, спасибо вам большое за Ваш труд,за прекрасное отношение к вашим маленьким пациентам, за ваше доброе сердце и золотые руки.Спасибо большое , что Вы есть!
Вергун Людмила
21 Січня 2022
Дуже вдячна Олегу Михайловичу та працівникам хірургічного стаціонару за високий професіоналізм, за вашу кропітку працю, увагу та людяність! Коли постало питання оперативного втручання, вибір зробила на користь "Мед-Союза" і дуже цим задоволена! Дай Бог Вам міцного здоров'я, благополуччя та успіхів у Вашій не легкій праці!
Вергун Людмила
21 Січня 2022
Людина своєї справи. Дуже вдячна Дмитру В'ячеславовичу за його професіоналізм, підтримку та людяність в такий не легкий для мене час! Дуже уважний до кожного пацієнта незалежно від віку. Після операції постійно контролював мій стан та самопочуття! Дай Боже Вам міцного здоров'я та успіхів у Вашій не легкій праці!
Катерина
21 Січня 2022
Очень приятный специалист и на самом деле профессионал своего дела. Обращаюсь только к ней уже не первый год, и всегда советую знакомым. Спасибо вам!
Виктория
20 Січня 2022
Спасибо огромное врачу Олегу Михайловичу.Дай бог ему здоровья.
Олеся
14 Січня 2022
Хочемо подякувати дитячому хірургу, Бідакову Олександру Миколайовичу, за його професіоналізм. Велика подяка лікарю за те, що вирізав врослий ніготь доньці. Олександр Миколайович уважний, добрий лікар із золотими руками. Дай Бог Вам здоров'я. Велике Вам спасибі.
Теплова Олена
13 Січня 2022
Хочемо подякувати Бідакову Олександру Миколайовичу за його професійність,чуйність та золоті руки.Дуже велика вдячність що він виявив та прооперував нашого синочка Богданчика ,чого не змогли зробити інші лікарі.Дякуемо Вам,нехай Вам Бог дає довгих років життя,щастливої долі і великих досягнень в Вашій нелегкій праці.
Оксана
13 Січня 2022
Доброго дня. Хочу висловити неймовірну подяку клініці Медсоюз а особливо ЛОРу Любові Олександівні. Коли мені потрібно було пройти обстеження ( фіброларингоскопію) я знайшла цей апарат тільки у Вашій клініці і була здивована,що він єдиний на всі Суми!!!! І тільки завдяки цьому апарату нам вдалося провести ретельне обстеження і почати лікування. А якби його не було,що робити??? Дякую ❤️Лишайтеся і надалі на вищому рівні)
Юлия
12 Січня 2022
Огромное спасибо Ларисе Юрьевне!!!Внимательная, отзывчивая, компонентная! Могу смело сказать лучший дерматолог нашего города!!! Назначила грамотное лечение при АД, а главное не мучала ребёнка никакими диетами!
Євгеній
11 Січня 2022
Мав честь лікуватися у Савостьянова Івана Івановича. Це справжній Лікар та професіонал. Уважна, добра та чуйна людина. Компетентне лікування та чіткі рекомендації. Дякую Вам! Рекомендую!
Валерий
10 Січня 2022
Огромная благодарность хирургу Материнскому Олегу Михайловичу . Огромное спасибо всему хирургическому стационару. Процветания ВАМ и здоровья.
Елена
08 Січня 2022
Никогда не пишу отзывы,а тут прям не смогла пройти мимо. Майя Леонидовна профессионал высшего уровня,плюс хороший человек,что для врача редкость.
Марина
08 Січня 2022
Хотим выразить огромную благодарность Александру Николаевичу! Врач от Бога! Прооперировал нашу двухлетнюю малышку, удалил две грыжи, все прошло отлично, ребёнок чувствует себя прекрасно, шовчики ровные и небольшие! Дай Бог здоровья и сил такому врачу!
Алена
06 Січня 2022
Очень понравилось на приеме у Шостак Любовь Александровны! Я так переживала, к кому обратиться, что делать с горлом и миндалинами, уже было все запущено по их здоровью, но по удачному стечению обстоятельств попала в руки именно этого профессионала. Спасибо большое!
Ирина
04 Січня 2022
Хочу поблагодарить детского ЛОРа Нагорную Людмилу Николаевну. Обращались к доктору с проблемой аденоидов у ребенка. После осмотра была назначена и проведена операция по удалению аденоидов. Спасибо за индивидуальный подход к ребёнку, профессионализм и заботу. До и после операции доктор на связи, отвечает на все поставленные вопросы. Рекомендую доктора как профессионала своего дела.
Зоя
28 Грудня 2021
Хочу сказать огромное спасибо врачу Савостьянову Ивану Ивановичу, замечательный специалист, очень внимательный. Я бы сказала, что это врач от Бога))
Татьяна
23 Грудня 2021
Хочу выразить свою огромную благодарность Александру Николаевичу Бидакову за помощь, за отзывчивость, за качественное лечение, за врачебную этику и за профессионализм в своем деле. Спасибо Вам за Вашу бесконечную доброту и теплое отношение. Желаю Вам всего самого наилучшего и только благодарных пациентов.
Жанна
22 Грудня 2021
За свою спинку и шею, за полученное удовольствие от массажа благодарю Городненко Людмилу Петровну! Профессионал, работающий на своём месте, любящий своё дело и, что немаловажно, умеющий его делать. Прекрасные руки, помогающие спине перестать болеть и "расправить крылья". После каждого массажа спина сразу выпрямляется, хочется держать ее ровно, все зажимы снимаются, настроение поднимается, появляется чувство легкости. Кроме того во время массажа получаешь массу полезной информации о том как сохранить здоровье суставам и спине. Замечательный специалист, мастер своего дела, очень внимательная и ответственная. Рекомендую!
Марина Николаевна
22 Грудня 2021
Доктор Бидаков Александр Николаевич. Была уже дважды на процедуре удаления бородавок на ногах. Уже есть результаты, надеюсь на полное выздоровление. Советую, очень компетентный в своём деле доктор.
Света
15 Грудня 2021
Огромное спасибо дерматологу Ларионовой Ларисе Юрьевне. Мы проходили процедуру по удалению бородавок лазером Кутера и после второй процедуры у нас получился хороший результат. Процедура проходила комфортно. Врача очень полюбили и будем по всем вопросам обращаться только к этому доктору.
Виктория
08 Грудня 2021
Очень рекомендую пройти курс массажа у Людмилы. За несколько сеансов прошли болевые ощущения в спине. Человек своего дела! Отдельное спасибо за консультацию по микроэлементам и особенностям их приема
Елена
06 Грудня 2021
Дуже гарний лікар
Юлія
06 Грудня 2021
Хочу подякувати золотим лікарям,це Ларіонова Лариса Юріївна і Бідаков Олександр Миколайович!! Дякую, що ви робите наш світ здоровим!!! Моя 5 річна доця просто в захваті від цих лікарів,вона їх обіймала і цілувала! У них дуже професійний підхід до діток! Ви просто СУПЕР!!!!!
Оксана
06 Грудня 2021
Большое спасибо Людмиле за профессионализм.Уже не первый раз прихожу к ней ,на лечебный массаж.благодаря золотым рукам уже после пятого сеанса чувствую себя просто отлично.Людмила просто волшебница ,ещё хочу отметить приятное и всегда позитивное общение.большое Вам спасибо! Желаю вам успехов .и побольше таких классных специалистов Медсоюзу))
Любовь
05 Грудня 2021
Дуже вдячні Бідакову Олександру Миколайовичу. Лікував мою доньку з першого місяця життя. Наш діагноз: Інфантна гемангіома шкіри поперекової ділянки. Протягом 5 місяців було проведено двічі ЕКГ, рентген та приймали бета-блокатори. Проведено видалення резидуальних залишків гемангіоми під седацією на лазері Cutera exeIV. Лікування ще триває, закінчуємо дозу блокаторів. Та такого швидкого результату ми, навіть, не очікували. Щиро дякуємо!! Олександр Миколайович завжди з нами підтримував зв'язок та відповідав на всі наші запитання
Юлия
04 Грудня 2021
Прохожу лечение у врача- дерматолога( Ларионова Лариса Юрьевна). После трёх процедур Кутера лазер Генезис есть очень хороший результат: воспаления сошли, рубцы стали не такими глубокими и выразительными. Дальше - ещё лучше результат!) процедура безболезненная и