Всесвітній День меланоми – безкоштовний огляд меланом, родимок в Мед-Союзі

08 Травня 2024
Всесвітній День меланоми – безкоштовний огляд меланом, родимок в Мед-Союзі

Всесвітній день меланоми – це щорічний проект, мета якого – підвищити обізнаність населення щодо даного захворювання, наголосити на важливості своєчасної діагностики родимок або інших пухлин на шкірі.

Меланома – це злоякісне шкірне новоутворення, яке розвивається найчастіше з родимки, рідше з пігментних клітин здорової шкіри. Здавалося б, не існує жодної людини, на тілі якої відсутні невуси. Хоча більшість з них безпечні для носія, окремі новоутворення під впливом негативних факторів, генетики можуть переростати в пухлини злоякісного характеру та метастазувати.

Підступність захворювання полягає в тому, що воно може прогресувати з маленької родимки, на яку ви не звертаєте уваги. Радимо щомісяця особисто оглядати шкірні новоутворення та при перших видозмінах (асиметрії, зміні кольору, розміру) обов’язково звернутися до дерматолога.

21 травня – безкоштовний огляд родимок, меланом

До Дня діагностики меланоми в Мед-Союз можна пройти безкоштовний огляд родимок, меланом професійним лікарем-дерматологом. Ми прагнемо, щоб кожен житель нашої країни свідомо ставився до свого здоров’я, приділяв особливу увагу ранній діагностиці та профілактиці захворювання.

21 травня 2024 з 8.00 до 18.00 року чекаємо усіх бажаючих на безкоштовну консультацію до дерматолога для детального огляду родимок та меланом. І пам’ятайте – рак шкіри можна перемогти, якщо розпізнати меланому вчасно. При встановленні діагнозу на ранній стадії ви маєте високі шанси на здорове та щасливе майбутнє.

Telegram Viber Зателефонувати