Сучасний комп’ютерний томограф в «Мед-Союз»

26 Червня 2023
Сучасний комп’ютерний томограф в «Мед-Союз»

Комп’ютерний томограф (КТ) використовується для неконтактного зображення та детального вивчення внутрішньої структури тіла за допомогою рентгенівського випромінювання. Його використовують у тих випадках, коли аналізи, УЗД чи звичайний рентген не здатні надати необхідні точні результати.

На основі даних КТ можна:

  • Діагностувати різноманітні захворювання та виявляти їх на ранній стадії завдяки детальному зображенню органів тіла.
  • Планувати лікування перед оперативним втручанням.
  • Оцінити рівень пошкодження внутрішніх органів, кісток, суглобів, м’яких тканин.

У багатопрофільному медичному центрі «Мед-Союз» в місті Суми кожен пацієнт може пройти комп’ютерну томографію на сучасному томографі Toshiba Aquilion Prime (TSX-303A). Даний апарат є одним із моделей, вироблених компанією Toshiba Medical Systems.

Чому варто проходити комп’ютерну томографію в «Мед-Союз»?

Обладнання, яке використовується в нашому медичному закладі для проведення даної процедури має ряд вагомих переваг, які засвідчують його результативність. КТ Toshiba Aquilion Prime (TSX-303A) має такі особливості:

  • Оптимізована якість зображення: використовуються технології, які допомагають покращити якість картинки та деталізацію. Це дозволяє лікарю отримати більш чіткі та точні дані.
  • Висока швидкість сканування: за мінімальний проміжок часу можна отримати усі необхідні дані. Це особливо важливо для пацієнтів із високою рухливістю або тих, хто довго не може втриматися на одному місці.
  • Низька доза опромінення: вбудовані функції спрямовані на зниження дози опромінення для людини.
  • Розширена функціональність: наявні різні опції для різноманітних досліджень, включаючи кардіологію, онкологію, нейрологію та інші області медицини.

Довіряйте своє здоров’я тільки найкращим! Якісна діагностика в «Мед-Союз»!

Telegram Viber Зателефонувати