Сучасна діагностика слуху: аудіометрія в Мед-Союз

22 Листопада 2023
Сучасна діагностика слуху: аудіометрія в Мед-Союз

Новітні технології в галузі медицини дозволяють проводити якісну діагностику та оцінку слуху пацієнта. У медичному центрі Мед-Союз у Сумах кожен має можливість отримати грамотну консультацію спеціаліста із застосуванням найкращого високотехнологічного обладнання, яке дозволяє виміряти слухову чутливість та визначати характер втрати слуху на високих або низьких частотах.

Аудіометр Auditus-A1 – це прилад нового покоління, який відповідає усім стандартам аудіометрії. Свою високу ефективність він затвердив в галузі отоларингології та сурдології – використовується для визначення аудіограми пацієнта, що вказує на його здатність чути звуки різної частоти та інтенсивності. Це важливий інструмент для моніторингу та діагностики проблем слуху.

Можливості аудіометра Auditus-A1

Даний прилад оснащений двома каналами, які подають звукові сигнали до лівого та правого вуха на різних частотах та рівнях гучності, на які пацієнт має реагувати. На основі отриманих даних аудіометр формує аудіограму на кольоровому екрані, що відображає слухову чутливість особи. Результати аудіометрії можуть допомогти визначити ступінь втрати слуху, розробити план лікування чи рекомендації для покращення його якості, обрати акустичні пристрої. І діти, і дорослі можуть пройти обстеження на даному обладнанні, яке пройшло усі випробування безпеки.

Якщо ви чи ваші близькі помітили погіршення слухової функції, маєте скарги на шум у вухах або інший дискомфорт або ви потребуєте моніторингу даного роду проблеми, не варто відкладати візит до лікаря на потім. Звертайтеся до кваліфікованих спеціалістів нашої клініки, які мають необхідний досвід та сучасне обладнання для проведення якісної оцінки стану. Мед-Союз дбає про ваше здоров’я!

Telegram Viber Зателефонувати