Що таке PRP-терапія і для чого її застосовують

29 Травня 2023
Що таке PRP-терапія і для чого її застосовують

Відтепер у нашому медичному центрі можливе проведення PRP-терапії, яка зарекомендувала себе як ефективний метод лікування в ортопедії, косметології та інших медичних галузях. Спеціальну плазму крові пацієнта, багату на тромбоцити, спеціаліст вводить у м’які тканини, що запускає процес їх регенерації. Наявні в ній біологічно-активні речовини, тромбоцити та при запуску факторів росту за допомогою даної маніпуляції організму надається велика допомога для самовідновлення.

Процедуру проводить Бадіон Юрій Олексійович – кандидат медичних наук з травматології та ортопедії, доцент. Спеціаліст має великий досвід та кваліфікацію, які дозволяють йому виконувати маніпуляції на найвищому рівні. Запишіться на прийом до лікаря – ваше здоров’я в надійних руках!

Для чого застосовують PRP-терапію?

Даний метод використовують для ефективного лікування різноманітних захворювань та наслідків травмування опорно-рухової системи, зокрема при остеоартрозі колінного та кульшового суглобів, при наявних пошкодженнях капсульно-зв’язкового апарату.

Збагачені в плазмі тромбоцити, які «дістаються» з крові пацієнта за допомогою сучасного обладнання, здатні відновлювати м’які тканини, епідерміс, стінки судин та, навіть, сприяють росту кісткових сполучень. Невелику кількість речовини набирають у шприц та вводять безпосередньо у потрібну зону.

Переваги PRP-терапії

  • Зменшення запалення ураженої зони.
  • Зняття больових та неприємних відчуттів.
  • Регенерація тканин, суглобів, кісткових структур.
  • Відновлення кровообігу патологічних тканин.

Зазвичай пацієнту потрібно кілька візитів, аби позбавитися від неприємних симптомів та відновити відповідні процеси. Але вже з першої процедури процес буде запущено і ви відчуєте полегшення та побачите перші результати. Для детальної консультації запишіться на прийом до лікаря!

Telegram Viber Зателефонувати