Почав працювати лікар-рентгенолог Жданов Ярослав Олегович

17 Травня 2023

У багатопрофільному медичному центрі «Мед-Союз» у Сумах працюють досвідчені спеціалісти, які володіють знаннями у своїй сфері та мають кваліфікації, які дозволяють їм надавати медичні послуги якісно та на найвищому рівні. Нещодавно до нашої команди приєднався лікар-рентгенолог вищої кваліфікаційної категорії Жданов Ярослав Олегович.

Даний спеціаліст є дуже цінним для нашого закладу, адже в його арсеналі успішний двадцятирічний досвід лікарської практики, знання та бажання надавати якісні послуги, працювати і допомагати своїм пацієнтам бути здоровими. Для запису на прийом зателефонуйте до кол-центру по вказаному телефону чи зверніться на ресепшен.

Досвід та кваліфікація лікаря

Ярослав Олегович пройшов великий шлях навчання у Сумському державному університеті на медичному факультеті та Харківській медичній академії післядипломної освіти на спеціальності «Лікар-рентгенолог».  Лікарська реалізація розпочалася у 2003 році в якості інтерна у Сумській обласній клінічній лікарні. Уже через рік, продемонструвавши свої знання та можливості, була нова посада лікаря-рентгенолога.

З 2010 року Ярослав Олегович працював завідувачем відділу променевої діагностики. Його поважали за високі здібності та підхід до пацієнтів, тому лікаря запросили бути обласним позаштатним рентгенологом. З 2019 по 2023 роки був директором «Сумського обласного діагностичного центру», очолював групу експертів своєї сфери.

Постійне підвищення кваліфікації, читання лекцій студентам медичного закладу на навчанні променевої діагностики та курсах підвищення кваліфікації, відвідування лекцій, різноманітних заходів дозволяють надавати якісні медичні послуги та володіти усіма сучасними прийомами діагностики та лікування.

Компетенція Ярослава Олеговича:

  • Обстеження за допомогою аналогової та цифрової рентгенографії будь-яких видів.
  • Проведення рентгеноскопії (діагностика стравоходу, шлунка, дванадцятипалої кишки, товстої кишки, детальний пасаж по кишківнику).

Звернувшись до медичного центру «Мед-Союз», ви отримуєте сервіс найвищого рівня та послуги від провідних спеціалістів. Будьте здорові та обирайте найкращих!

Telegram Viber Зателефонувати