Оновлений фізіотерапевтичний кабінет з сучасним обладнанням

11 Грудня 2023
Оновлений фізіотерапевтичний кабінет з сучасним обладнанням

Фізіотерапія спрямована на профілактику та лікування багатьох хвороб, зняття болю, покращення рухомих функцій організму тощо. Такі процедури безпечні та ефективні, тому їх призначають як діткам, так і дорослим.

Багатопрофільний медичний центр Мед-Союз та його команда спеціалістів постійно розвивається, щоб ставати ще краще та надавати свої послуги на найвищому рівні. Відтепер в нашому закладі працює оновлений фізіотерапевтичний кабінет, в якому кожен пацієнт незалежно від віку може пройти усі необхідні фізіотерапевтичні процедури: фонофорез, лазеротерапію,  ультразвук, дарсонваль, магнітотерапію та багато інших.

Якщо ви стикнулися з такою патологією, як, наприклад, вальгусна деформація стопи, лікар може назначити курс парафінотерапії та електростимуляції м’язів. Для лікування ЛОР-захворювань дієвими будуть промивання гайморових пазух по Проетцу, тубус-кварц, Денас та інші процедури, в залежності від симптоматики. З повним переліком послуг можна ознайомитися на сайті чи в лікаря нашого медичного центру.

Telegram Viber Зателефонувати