Мультифокальна біопсія простати в «Мед-Союз» у Сумах

29 Червня 2023
Мультифокальна біопсія простати в «Мед-Союз» у Сумах

Мультифокальна біопсія простати – це шанси на майбутнє. На жаль, рак простати виявляється у кожного 5 пацієнта старше 50 років, який звертається до уролога.

При високому рівні ПСА-загального пацієнту рекомендовано дообстеження – МРТ органів малого тазу з контрастом. Після його проведення лікар має вірно діагностувати захворювання та поставити діагноз хворому. Для цього виконують біопсію, результати якої є надійною підставою для визначення характеру хвороби та її лікування.

Як проходить процедура?

Раніше біопсію виконували лише з 2 точок простати (тобто з лівої та правої долі) і рак в багатьох випадках не знаходили. На велику радість прогрес в медицині не стоїть на місці – було винайдено особливий спосіб лікування – мультифокальну біопсію простати під УЗД контролем.

Лікар робить дану маніпуляцію прицільно: бере тканину для діагностики, що збільшує шанси вірно діагностувати рак. Для даного метода обстеження характерна велика кількість біопсійного матеріалу (від 10 до 14 точок), що зменшує шанси раковим тканинам бути не знайденими.

Звертайтесь в медичний центр «Мед-Союз», лікарі якого не тільки знають, а й володіють різноманітними методиками лікування та мають багаторічний успішний досвід у даній сфері. Довіряйте своє здоров’я найкращим!

Telegram Viber Зателефонувати