Гарні результати лікування гемангіом у дітей

20 Червня 2023
Гарні результати лікування гемангіом у дітей

Гемангіома – це доброякісне новоутворення пухлинного характеру, яке складається з тканин судинних сіток. Даний стан найчастіше формується у новонароджених вже з перших тижнів життя та здебільшого локалізується на ділянках шкіри – голові, шиї, рідше на слизових тканинах та внутрішніх органах. Зовнішнім виглядом нагадує невелику пляму рожевого чи синюватого кольору.

Важливо почати своєчасне лікування, адже при вчасному зверненню до лікаря кінцевий результат буде швидшим та більш вираженим.

Експерт по дитячій дерматовенерології Шевченко Андрій Олександрович спеціалізується на діагностиці та лікуванні гемангіом різного виду. Маючи велику практичну діяльність та досвід за плечима, він допоміг багатьом своїм пацієнтам позбавитися від неприємних проявів, що засвідчують гарні результати його терапії.

Яких результатів очікувати після видалення гемангіоми?

Наші найменші пацієнти, які отримали діагноз «Малюкова гемангіома», можуть повноцінно радіти життю без дискомфорту. Лазерна установа Cutera, яка використовується для видалення гемангіом, під професійним керівництвом спеціаліста робить чудеса та показує вражаючий результат.

На фото нижче видно результат вже після першої процедури. Наступна виконується за потреби через 2-3 місяці, докладну інформацію та план дій вам повідомить лікар.

Нижче показано результат видалення гемангіоми лазером у дитини після третьої процедури.

«Мед-Союз» дбає про ваше здоров’я та реалізовує усі можливі шляхи, щоб кожен наш пацієнт почував себе добре без зайвого дискомфорту. Ми на варті вашого відмінного самопочуття!

Telegram Viber Зателефонувати