Лазерне 4D-омолодження

Як скорегувати вікові зміни без “уколів краси” і пластичних операцій? Цим питанням задається все більше жінок і навіть чоловіків.

Зберегти красу як можна довше, повернути шкірі молодість і здоров’я тепер можливо завдяки процедурі лазерного 4D-омолодження, яка вже доступна в клініці “Мед-Союз”. При цьому, пацієнт не тільки отримує приголомшливий результат, який видно після першої процедури, але і не втрачає індивідуальності, зберігаючи “своє обличчя”.

4D-омолодження – одна з найпрогресивніших методик лазерної терапії, яка запатентована компанією Fotona (Словенія). Вона спрямована на оновлення шкіри і усунення ефекту опущення тканин нижньої третини обличчя.

Показання

  • Омолодження за допомогою лазера рекомендується при:
  • Вікових змінах ( «поплив» овал обличчя, брилі)
  • Втраті об’єму, в’ялості, обвисанні шкіри
  • Поверхневих і глибоких зморшках
  • Фотостарінні
  • Тьмяному кольорі обличчя, пігментації

Результат після курсу процедур

  1. Помітний ліфтинг-ефект. Лазер відновлює контур обличчя, підтягує вилиці й щоки, заповнює втрачені обсяги.
  2. Повертається пружність шкіри.
  3. Уповільнюються процеси старіння.
  4. Розгладжуються зморшки і заломи. Лазер відмінно справляється з мімічними зморшками, в тому числі “гусячими лапками”, “носогубними складками”.
  5. Ви отримуєте ефект біоревіталізації не вдаючись до ін’єкцій краси. У шкірі починає вироблятися колаген, вона стає зволоженою, пружною і молодою.
  6. Повертається здоровий колір обличчя і сяяння.
  7. Покращуються зони з пігментацією, судинними утвореннями.

Як це працює?

Під час процедури лазер впливає на всі шари дерми пошарово з метою масштабної фототермічною біореконструкцією тканин обличчя: шкіри і зв’язкового апарату. Тобто відбувається не тільки виправлення зовнішніх проблем, а й ефективний вплив на причину їх виникнення.

Технологія 4D- омолодження активує фібробласти для вироблення нових волокон колагену і еластину, що дозволяє відновити тонус і тургор шкіри, створюючи ефект підтяжки і волюмізації.

При проведенні 4D-омолодження, використовуються дві довжини хвилі Er: YAG і Nd: YAG, а також чотири режими роботи. Завдяки цьому, лазерний промінь впливає як у глибоких шарах дерми, так і в епідермісі, скорочуючи естетичні недоліки вашої шкіри.

1 етап – SmoothLifting, виконується з боку слизової оболонки ротової порожнини, для глибокого прогрівання, аж до зв’язок середньої третини обличчя.

2 етап – фракційне омолодження шкіри – тривимірний вплив лазерних променів по всьому об’єму шкіри.

3 етап – «ніжний» прогрів Piano, від рогового шару епідермісу до сітчастого шару дерми і гіподерми. Саме режим Piano стимулює підтяжку шкіри і зменшення жирових пакетів.

4 етап – холодний пілінг, надає шкірі здорове сяйво, створює ефект оксамиту, звужує пори, активно стимулює оновлення клітин епідермісу.

Процедура 4D-омолодження зручна в плані відсутності періоду реабілітації, абсолютно безболісна, здійснюється без пошкодження шкіри.

 Досягнуті результати зберігаються до кількох років за умови дотримання курсових візитів і підтримуючих процедур.

Якщо ви шукаєте комфортну процедуру, яку можна проводити круглий рік, дотримуючись балансу між ефективністю і безпекою, то лазерне омолодження – це відмінний вибір. Це дозволить вам:

  • не випадати з життя
  • легко підтримувати отриманий результат
  • не переживати, що зовнішність зміниться до невпізнання.

Запишіться на консультацію в нашу клініку. Ми повернемо вашій шкірі молодість, а вам впевненість у своїй красі.

Telegram Viber Зателефонувати