Зустрічайте весну в новому тілі! Лімфодренаж – приємна процедура для вашої краси!

10 Березня 2018
Зустрічайте весну в новому тілі! Лімфодренаж – приємна процедура для вашої краси!

Бажання бути стрункою – це, мабуть, найзаповітніша мрія кожної жінки. Якщо виз находитесь в гарній формі, то для вас не є проблемою вибрати красиий модний одяг, на вас звертають увагу чоловіки, ви виглядаєте набагато молодше. На щастя, в наш час є чимало методів, що допомагають боротися з зайвою вагою: тренажерний зал, методики правильного харчування, відео-ролики домашніх тренувань в інтернеті. Набирає популярність зараз і лімфодренажна пресотерапія. У Сумах не так багато медичних центрів, котрі надають дану послугу, але клініка «Мед-Союз» завжди намагається для вас бути краще! З нами ви зможете стати стрункішою за декілька сеансів!

Що таке лімфодренажна пресотерапія?

Лімфодренаж, терапія стисненим повітрям, пресотерапія – це назви популярної фізіотерапевтичної процедури, яку відносять до апаратного масажу. Сеанси лімфодренажу мають сприятливий вплив на організм. Суть сеансу пресотерапії полягає в тому, щоб вивести з організму зайву рідину, застійні продукти розкладання жирових клітин, поліпшити відтік венозної крові, відновити водний баланс міжклітинної рідини.

Процедура пресотерапії відбувається наступним чином:

  1. На пацієнта надівається спеціальний костюм, в якому є декілька секцій. У них по черзі запускається повітря, тиск в якому значно перевищує атмосферний. Подача цього повітря відбувається з паузами, то розслабляючи, то стискаючи тіло.
  2. Процедура триває 30-40 хвилин, під час неї пацієнт лежить на кушетці.
  3. Після сеансу костюм знімається, ви відчуваєте прилив сил та енергії, бадьорість, легкість.

Лімфодренаж при схудненні

Сидяча робота, нерегулярне харчування, численні стреси, перевтоми – все це здатне рано чи пізно спровокувати появу жирових відкладень на талії і стегнах, а також «прикрасити» ваше тіло целюлітом. На жаль, не у всіх жінок є час відвідати заняття з фітнесу, виділити вільну хвилинку для занять вдома або годину на ранкову пробіжку. На допомогу прийде лімфодренажна пресотерапія! Вченими було доведено, що один сеанс лімфодренажу можна порівняти з одним заняттям фітнесу та кількома годинами загального масажу! Рекомендовано пройти курс з 6-10 сеансів пресотерапії, для того щоб повністю відчути ефективність процедури. Перші поліпшення ви відчуєте вже після трьох сеансів, а саме:

  • зменшаться обʼєми талії та стегон;
  • пропадуть мішки під очима;
  • зменшаться прояви «апельсинової кірки», а то й зовсім вона зникне;
  • зникне набряклість;
  • ви втратите кілька кілограмів ваги!

Заінтригували? Тоді швидше приходьте в «Мед-Союз», щоб зробити ваше тіло красивішим! Ми підготували подарунок для прекрасної половини нашого міста! Завітайте до нас в клініку та отримайте знижку в розмірі 20% від вартості процедури «Лімфодренаж»! Акція триватиме протягом всього березня!

Однак, існують і протипоказання для проведення лімфодренажу. До них відносять:

  • тромбофлебіти поверхневих і глибоких вен;
  • металеві імплантати і датчики серцевого ритму в організмі пацієнта;
  • ГРВІ, грип;
  • жовчнокам’яна і сечокам’яна хвороби;
  • відкриті рани;
  • доброякісні та злоякісні пухлини;
  • вагітність;
  • період менструації.

Будьте красивою, стрункою, граціозною! Дихайте на повні груди, зустрічайте весну радісно! Нехай зайві кілограми підуть разом з холодною зимою, а ми вам у цьому допоможемо. «Мед-Союз» піклується про вашу бездоганність!

Telegram Viber Зателефонувати