У клініці «Мед-Союз» почав свою роботу комп’ютерний томограф

09 Листопада 2020
У клініці «Мед-Союз» почав свою роботу комп’ютерний томограф

З 7 листопада 2020 року для жителів міста Суми та області з’явилася можливість зробити комп’ютерну томографію в клініці «Медсоюз». Томограф Toshiba Aquilion Prime (TSX-303A) дозволяє діагностувати стан внутрішні органи і системи шляхом багатошарового сканування за допомогою рентгенівських променів.

Комп’ютерна томографіяце інноваційний вид діагностики в медицині, який дозволяє отримати розширену інформацію про стан органів людини. Обстеження за допомогою рентгенологічних променів робить знімок органу в різних проекціях. У цьому його відмінність від рентгена, який дозволяє зробити знімок тільки в одній проекції.

КТ легенів в Сумах

В умовах епідемії COVID-19 у людей виникла необхідність зробити КТ легенів. У Сумах тепер є можливість зробити це обстеження в клініці «Мед-Союз». Воно є більш інформативним, ніж рентген, адже дозволяє отримати інформацію про те:

  • чи є запальний процес в легенях;
  • в якому відсотковому відношенні вражений орган;
  • як розвивається захворювання.

Отримавши результат, ви відразу ж будете розуміти, які дії необхідно зробити, і не втратити заповітних хвилин в лікуванні пневмонії.

Діагностику яких органів і систем можна провести на комп’ютерному томографі?

Томограф дає можливість зробити обстеження майже всіх органів і систем, однак кожне дослідження має свої особливості.

Чи може нашкодити рентгенівське опромінення під час КТ?

Ні, дози випромінювання настільки маленькі, що не завдадуть шкоди вашому організму, адже в клініці «Мед-Союз» встановлено вдосконалений апарат нового покоління.

Як записатися на КТ в Сумах?

Записатися дуже просто! Для цього вам необхідно зателефонувати за вказаними номерами телефону на сайті «Мед-Союз». Наші оператори нададуть вам інформацію стосовно цін і всіх деталей проведення процедури.

Залишайтеся здорові в цей непростий період епідемії, і при перших тривожних симптомах – звертайтеся в нашу клініку!

Telegram Viber Зателефонувати