Процедура кріодеструкції та кріотерапії в Сумах

23 Лютого 2021
Процедура кріодеструкції та кріотерапії в Сумах

Кріодеструкція – це процедура, принципом якої є руйнування патологічно змінених тканин за допомогою низьких температур. Це безболісний та ефективний метод, який не потребує знеболення та спеціальної підготовки. Він використовується для видалення утворень як у дітей, так і у дорослих.

Метод не має протипоказань та побічних дій. Найчастіше використовується для видалення бородавок, папілом, себорейних кератом.

Кріотерапія мигдалин в Сумах 

Кріотерапія мигдалин – це ще одна медична маніпуляція, принципом якої є «заморожування» запальних ділянок тканин піднебінних мигдалин. У  результаті впливу критично низьких температур рідкого азоту (-196°С) відмирають уражені ділянки та стимулюється ріст нової тканини.

При яких захворюваннях призначають процедуру кріотерапії мигдалин?

  1. Хронічний тонзиліт.
  2. Хронічний фарингіт.
  3. Перенесена або рецидивуюча ангіна.
  4. Часті простудні захворювання.

Які є протипоказання для проведення кріотерапії?

  1. Алергія на холод.
  2. Вагітність.
  3. Перенесені інфаркти та інсульти.
  4. Тяжкі форми гіпертонічної хвороби.
  5. Ускладнені форми тонзиліту (в анамнезі паратонзиліти, ускладнення з боку суглобів, нирок, серця).

Процедура кріодеструкції та кріотерапії гарно зарекомендували себе в сучасній медицині. Їх ефект є видимим та тривалим, а сам процес впливу на тканини безболісний. Тому процедури підходять як для дорослих, так і для дітей.

Ваше життя досі отруєне тонзилітом? А, може, заважають бородавки, папіломи, різні новоутворення на шкірі? Тоді приходьте на консультацію в клініку “Мед-Союз”! Проконсультуємо, підберемо найкращий шлях вирішення проблеми та позбудемося разом від неприємних симптомів та різних проявів захворювань.

Telegram Viber Зателефонувати