Оформлення особової медичної книжки

03 Січня 2022
Оформлення особової медичної книжки

Зазвичай проходження медогляду та оформлення особової Медичної книжки займає не один день. І весь цей час людина проводить у чергах. Але ми стоїмо на сторожі комфорту та цінуємо час наших пацієнтів. 

Саме тому, відтепер, оформити санітарну книжку з допуском до роботи (Форма №1-ОМК “Особиста Медична Книжка” відповідно до наказу МОЗ України від 23.07.2002 № 280) та пройти початковий і періодичний медичні огляди можна в нашій клініці.

ТОВ «Мед-Союз» внесено до переліку медичних закладів сумської області, яким надано право на проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів  з допуском до роботи.

Проходження медогляду (відвідування спеціалістів та аналізи) займе не більше одного дня та буде максимально зручним. Термін  оформлення  книжки після цього становить 3 робочих дні. 

Вартість проходження періодичного медичного огляду та отримання особистої медичної книжки становить  від 350  грн  до 800 грн. Це залежатиме від професії та типу медогляду. На руки ви отримаєте санітарну книжку офіційного зразка з додатком (повний перелік аналізів, лікарів + флюорографія).

Ми гарантуємо повноту і якість проведеного обстеження відповідно до вимог нормативних документів, що забезпечують санітарно-епідеміологічну та юридичну безпеку.

Довідка за телефоном:  (0542) 77-99-95

                                              (066) 33-66-088

                                             (098)  98-55-557

Також, ви можете звернутися за адресою м. Суми, вул. Привокзальна 33

Telegram Viber Зателефонувати