Медичний центр Медсоюз оголошує благодійну співпрацю зі студією IamUkraine

03 Травня 2022
Медичний центр Медсоюз оголошує благодійну співпрацю зі студією IamUkraine

Головною метою медичного центру Медсоюз, розташованого в Сумах, є покращення життя людей шляхом надання необхідного якісного обстеження та лікування. Сьогодні, в умовах вторгннення Росії, питання медичних послуг особливо гостро стоїть для людей, які позбавлені повноцінних можливостей доступу до медицини, якої потребують.
З моменту початку війни ми розробили низку заходів, спрямованих на вирішення цієї ситуації.

Ми раді оголосити початок співпраці з пректом IamUkraine – цифрової студії, що створила ZelenskiyNFT – цифровим продуктом, який демонструє дух і солідарність українців.
Голова проекту, Володимир Самойленко, описує ZelenskiyNFT як шлях до об’єднання зусиль з усього світу задля підтримки України. NFT-колекція продемонструє унікальні роботи, присвячені відвазі українців та їх президента – Володимира Зеленського.
Важливим є показати підтримку на глобальному рівні, а ZelenskiyNFT – один з кращих засобів для цього.

Колекція складатиметься з 10000 унікальних NFT-картинок різних тематик, які зображатимуть різнобарвність та солідарність української нації. NFT -ентузіасти та колекціонери це глобальне комьюніті,яке поширене по всьому світу, і саме через нього проект зможе зібрати кошти для важливих гуманітарних потреб,а також нагадати світові як про незламний дух українців,так в про війну, яка ще триває.

Кошти, зібрані шляхом продажу NFT, будуть розподілені серед декількох національних та закордонних благодійних фондів.
Ми маємо на меті придбання медичного обладнання, а також сучасних автомобілів швидкої допомоги, щоб зробити медичні послуги більш доступними для людей, які критично цього потребують.

Проект ZelenskiyNFT запуститься вже цього червня. Щоб отримати більше інформації перейдіть за посиланням ZelenskiyNFT.com . Там ви отримуватимете оновлення стосовно виконаної роботи в всі новини стосовно цього проекту.
Ми глибоко переконані, що працюючи разом з IamUkraine зможемо досягти мети надати більше якісної медицини в різних куточках нашої країни за будь-яких обставин.

Website: https://www.ZelenskiyNFT.com
Twitter: https://twitter.com/ZelenskiyNFT
Instagram: https://instagram.com/zelenskiy_10knft
Telegram: https://t.me/zelenskiy_10knft

 

Бажаєш доєднатися? Гаманець у “ЕФІРІ”:

0xe6BDe8FF5a30F3dDECcc7a2Db88457530b697743

Telegram Viber Зателефонувати