«Мед-Союз» починає роботу в режимі ONLINE!

27 Березня 2020
«Мед-Союз» починає роботу в режимі ONLINE!

Всім нам здавалося, що історія з телемедициною трапиться років через 20 або 30, але точно не зараз. Але, на жаль, ми ніяк не можемо вплинути на події світового масштабу. Лікарі клініки «Мед-Союз» не можуть залишити своїх пацієнтів без допомоги. Незалежно від того, що діється за вікном, у кожного з нас, крім екстрених випадків, можуть виникати:

  • загострення хронічних захворювань;
  • нездужання;
  • питання стосовно профілактики захворювань і коригування лікування.

Ми прийняли рішення працювати он-лайн! І ми зможемо дистанційно і своєчасно надати вам медичну допомогу. Ходити по лікарнях зараз не найкращий вихід, адже ризик заразитися Covid-19 занадто великий. Тому в дистанційному режимі роботи клініки «Мед-Союз» люди різного віку зможуть отримати допомогу.

Дорослі люди, котрі працюють схильні до стресів під час нестабільної ситуації на сьогоднішній день. На них лежить відповідальність за сім’ю, дітей і родичів старшого віку. Нестабільна стресова ситуація може підірвати імунні функції організму або спровокувати загострення хронічного захворювання.

Ви маєте можливість дистанційно звернутися за допомогою до лікарів клініки «Мед-Союз»! Ми вислухаємо всі симптоми і обов’язково розповімо про подальший хід дій.

Діти в період карантину є найбільш вразливими. І мова зараз не про вірус, а про інші дитячі захворювання, застуди, загострення хронічних хвороб. Карантин – це не привід використовувати Гугл і лікувати дитину неперевіреними методами! Зв’яжіться з педіатром, який допоможе вам знайти причину поганого самопочуття і призначить коректне і ефективне лікування!

Люди похилого віку зараз в зоні підвищеного ризику. Бажано навіть не виходити в магазин за продуктами! Подбайте про своїх батьків, завезіть продукти і речі першої необхідності. Але пам’ятайте також і про здоров’я! Відстежуйте найменші зміни в самопочутті і при першій необхідності візьміть онлайн-консультацію у лікаря потрібної вам спеціалізації в клініці «Мед-Союз».

Клініка «Мед-Союз» гарно зарекомендувала себе як в Сумах, так і у всій Сумській області. Наші пацієнти – це не тільки сумчани, але й жителі інших міст. Ми прекрасно розуміємо, що ізоляція повністю забрала у нас можливість пересуватися в своєму місті або СМТ, не кажучи вже про виїзд в обласні центри. Пам’ятайте, що наші лікарі залишаються з вами на зв’язку в режимі он-лайн! Зателефонуйте нам, опишіть всі симптоми і не займайтеся самолікуванням!

Як проходять он-лайн консультації з лікарями клініки «Мед-Союз»?

У нас ви можете проконсультуватися з профільними фахівцями:

  • терапевтом;
  • педіатром;
  • кардіологом;
  • невропатологом;
  • гастроентерологом;
  • ендокринологом;
  • дерматологом.

Зв’язатися з нашими лікарями можна буде по телефону, зателефонувавши і розповівши симптоми. Але якщо вам необхідно показати  лікарю прояви певних симптомів (наприклад, висип)  або показати лікарю дитину, то можна зв’язатися по відео-зв’язку через Skype.

Алгоритм отримання консультації такий:

  1. Запис на онлайн консультацію проводиться за  телефонами медичного центру
  2. Після узгодження дати і часу консультації з оператором необхідно  оплатити консультацію (кнопки оплати нижче на цій же сторінці), і після вдалої оплати повідомити оператору номер транзакції.
  3. У призначений час з Вами зв’яжеться лікар в режимі телефонного зв’язку. У разі виникнення необхідності відео зв’язку він проводиться за допомогою Skype.
  4. Якщо є заключення, аналізи з інших лікарень/клінік/медцентрів Ви можете відправити їх на електронну пошту registratura@med-soyuz.com.ua із зазначенням ПІБ та лікаря, до якого записані.
  5. У разі, якщо потрібно передати дослідження КТ/МРТ, необхідно завантажити весь вміст дисків з результатами дослідження на сервіс  FEX.NET, по завершенню завантаження необхідно відправити посилання на скачування на електронну пошту registratura@med-soyuz.com.ua із зазначенням ПІБ та лікаря, до якого записані.
  6. Після завершення консультації доктор надсилає консультативний висновок Вам на електронну пошту або в особистий кабінет пацієнта.

Ізоляція диктує нам нові умови! І всі ми змушені пристосовуватися. Команда клініки «Мед-Союз» сподівається, що скоро ми зможемо продовжити роботу в звичайному режимі. Але ми не збираємося залишати вас без допомоги! Телефонуйте в реєстратуру клініки і дізнавайтеся більше інформації про всі деталі онлайн-консультацій.

Telegram Viber Зателефонувати