Лікарі “Мед-Союз” пройшли стажування в клініці Hemangioma

02 Серпня 2021
Лікарі “Мед-Союз” пройшли стажування в клініці Hemangioma

Ми зробили ще один крок на шляху нового масштабного проєкту на базі медичного центру “Мед-Союз”. Це поки що велика таємниця, але зовсім скоро в Сумах з’явиться унікальне “Відділення лазерних технологій”. 

І в рамках цього проєкту наш спеціаліст зі застосування лазерних технологій Бідаков Олександр разом із своїми колегами Ларисою Ларіоновою та Шевченко Андрієм пройшли стажування в клініці Hemangioma у Москві. Вона сьогодні є своєрідною меккою для хворих із судинними патологіями з усього світу:

  • Гемангіома дитяча та гемангіома новонароджених
  • Капілярна мальформація
  • Лімфатична мальформація
  • Судинна мальформація

В клініці Hemangioma ведуть активну клінічну роботу в області лікування дітей та дорослих з судинною патологією. Це є складним медичним процесом, що вимагає багато знань, багаторічного досвіду і найсучасніших медичних систем. Центр заснований в 2019 році, та  щорічно допомагає більш ніж 4000 пацієнтам з усіх куточків світу. 

В цій клініці не тільки застосовуються новітні лазерні технології та прогресивні методи лікування, а й працюють першокласні спеціалісти, віддані своїй справі. 

Це люди з величезним серцем і любов’ю до своєї професії, які не тільки допомагають своїм пацієнтам, але й активно діляться знаннями і досвідом зі своїми колегами, тому іншого місця для стажування годі було і шукати. В такому контексті вираз “лікарі без кордонів” набуває нового значення. 

Центр судинних патологій та його лікарі настільки відомі та затребувані, що попри всі перешкоди українські батьки везуть туди своїх дітей через Румунію, Чехію, Туреччину. Коли мова йде про хворобу дитини та першокласних спеціалістів, які можуть їй допомогти, кордони стираються.

Ми дуже раді ділитися з Вами такими новинами, адже в клініці “Мед-Союз” вже успішно впроваджена система надання допомоги дітям з судинними мальформаціями. Під керівництвом Бідакова Олександра нам вдалося отримати стійкі позитивні результати лікування маленьких пацієнтів. Це величезне досягнення для нашої клініки, оскільки раніше такий діагноз в Сумах не тільки не лікували, а й не могли якісно діагностувати. 

Але, ми не зупиняємось на цьому, і продовжуємо оновлювати обладнання та набувати нові знання.

Telegram Viber Зателефонувати