Знайомство з досвідченим лікарем акушер-гінекологом

10 Липня 2024

Команда приватного медичного центру Мед-Союз – це відмінні медичні фахівці, які допомагають кожному своєму пацієнту ставати на шлях здоров’я. Нещодавно до колективу нашої клініки приєдналася досвідчений лікар акушер-гінеколог Гриценко Наталія Олексіївна.

Навчалась лікарка в Сумському медичному коледжі за спеціальністю «Акушерська справа», а згодом в СумДУ на факультеті «Лікувальна справа», пройшла інтернатуру за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» на базі Сумського обласного клінічного перинатального центру.

Пані Наталія має великий досвід роботи акушеркою в Сумській міській клінічній лікарні №5, а також лікарем у відділенні екстрагінетальної патології вагітних Сумського обласного клінічного перинатального центру, акушер-гінекологом приватної клініки міста Суми.

Наталія Олексіївна безперервно підвищує свою кваліфікацію, відвідуючи семінари, конференції та різноманітні майстер-класи. У 2024 році лікар отримала додаткову спеціалізацію «Ультразвукова діагностика».

Медичні послуги, які надає лікар акушер-гінеколог Наталія Олексіївна

Пані Наталія займається діагностикою, лікуванням та профілактикою гінекологічних захворювань, проводить різноманітні маніпуляції, слідкує за станом здоров’я вагітних жінок. Нижче можете ознайомитися послугами лікаря акушер-гінеколога:

  1. Ведення вагітності
  2. Прегравідарна підготовка
  3. Діагностика та лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом
  4. Встановлення ВМС
  5. Встановлення та вилучення акушерського песарію
  6. Ведення амбулаторного прийому гінекологічних пацієнтів
  7. Кольпоскопія
  8. Ультразвукове дослідження органів малого тазу
  9. Забір матеріалу для дослідження
  10. Біопсія
  11. Гістероскопія
  12. Гістерорезектоскопія
  13. Лапароскопія

Для отримання консультації лікаря акушер-гінеколога звертайтеся до медичного центру Мед-Союз та запишіться на зручний час для візиту.

Telegram Viber Зателефонувати